Τeaser της Lexus IS

6.612 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2020)

H νέα γενιά του ιαπωνικού πολυτελούς σεντάν θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες μέρες αλλά η Lexus κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.


Mπορεί οι κατάσκοποι να μην το έχουν δει πουθενά να δοκιμάζεται αλλά η Lexus όχι μόνο ανακοίνωσε τον ερχομό της νέας γενιάς IS αλλά γνωστοποιεί κιόλας πως το πολυτελές σεντάν θα κάνει το ντεμπούτο του ψηφιακά στις 10 Ιουνίου.

Η Lexus συνόδευσε την ανακοίνωσή της με μια φωτογραφία teaser του μοντέλου στην οποία φαίνονται τα πίσω φωτιστικά σώματα του τέταρτης γενιάς IS τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μια λεπτή ράβδο. Η σχεδιαστική αυτή επιλογή γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια από αρκετές εταιρείες.

Η Lexus δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω για το τι πρέπει να περιμένουμε. Παραμένει δηλαδή άγνωστο εάν η νέα γενιά θα βασιστεί στην τωρινή πλατφόρμα ή θα χρησιμοποιήσει τo TNGA-L δάπεδο ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως δεν θα δούμε στην γκάμα κάποιο V8 μοτέρ και ότι δεν θα κατασκευαστεί κάποια IS F έκδοση.

Πάρα ταύτα, η Lexus θα προσφέρει ένα IS 500 που πιθανότατα θα λάβει ένα twin-turbo V6 μοτέρ με 422 άλογα και 599 Nm ροπής.
 

FORD E-TRANSIT
NISSAN