Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τέλος εποχής για την Jaguar F-Type με ειδική έκδοση
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τέλος εποχής για την Jaguar F-Type με ειδική έκδοση

2.173 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την Jaguar F-Type, εφόσον η βρετανική εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα καταργήσει σταδιακά τα σπορ αυτοκίνητα που κινούνται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, προς όφελος της ηλεκτροκίνησης.

Η αποχαιρετιστήρια Jaguar F-Type 75

Για το λόγο αυτό, θέλησε να γιορτάσει το τελευταίο μοντέλο καθώς και την 75η επέτειο των σπορ αυτοκινήτων Jaguar, προσφέροντας τις ειδικές εκδόσεις F-Type 75 και F-Type R 75.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μοναδικές λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίσουν

Αμφότερες διαθέτουν μία πληθώρα από λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας μεταλλικής βαφής με το όνομα Giola Green. Μεταξύ άλλων, ένα νέο σήμα με τη σιλουέτα της Jaguar F-Type κοσμεί τα φτερά της ειδικής έκδοσης, LED προβολείς και ζάντες μεγέθους 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Περνώντας στο εσωτερικό της Jaguar F-Type 75, υπάρχουν ειδικές μεταλλικές πλάκες που δηλώνουν την μοναδικότητα της έκδοσης, όπως δερμάτινα καθίσματα Windsor και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 12,3 ιντσών τοποθετημένο πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον, το πακέτο Black γίνεται στάνταρ στην 75th Edition.  
 

Από 296 και 444 ίππους, μέχρι τους 567 ίππους της R

Η Jaguar F-Type 75 θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ανάλογα το κινητήριο σύνολο που φιλοξενεί κάτω από το καπό. Η πρώτη θα προσφέρεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων απόδοσης 296 ίππους, ενώ στη δεύτερη επιλογή φιλοξενείται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων των 444 ίππων. Για όσους κυνηγούν τις επιδόσεις υπάρχει η κορυφαία Jaguar F-Type R 75 με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 και αυξημένη ισχύ 567 ίππων και 700 Nm ροπής. Ο συγκεκριμένος κινητήρας επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει το σπριντ των 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δλ. λίγο πριν φτάσει την τελική ταχύτητα των 299 χλμ./ώρα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda