Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τέλος και για το 2023 η Έκθεση στη Γενεύη που πάει στο Κατάρ

Τέλος και για το 2023 η Έκθεση στη Γενεύη που πάει στο Κατάρ

2.515 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2022)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε για μία ακόμα χρονιά στην Ελβετία, ωστόσο οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα το υλοποιήσουν στο... Κατάρ!

Ακόμα μία ακύρωση για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Στην Ντόχα του Κατάρ θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2023, όπως επίσημα δήλωσε η διοργανώτρια αρχή. Αυτό σημαίνει ότι η εκδήλωση που υποτίθεται ότι θα λάμβανε χώρα στη Γενεύη τον Φεβρουάριο του 2023 έχει ακυρωθεί για μία ακόμα φορά!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οικονομία, γεωπολιτική και πανδημία έβαλαν «ταφόπλακα»

«Λόγω της αβεβαιότητας στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική, καθώς και των κινδύνων που σχετίζονται με την πανδημία, οι διοργανωτές αποφάσισαν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον προγραμματισμό της εκδήλωσης στη Ντόχα το 2023», δήλωσε ο Maurice Turettini, Πρόεδρος του Comité permanent du Salon international de l'automobile. Όπως είχε γίνει γνωστό από τον περασμένο Απρίλιο, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2023 αναμένονταν να πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου. Σε δηλώσεις του ο Turettini είπε ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να υλοποιήσουν κανονικά την Έκθεση εντός Ελβετίας, η οποία μάλιστα υπολογίζονταν να διεξαχθεί με βελτιωμένη μορφή. Ωστόσο όπως διαβάσατε παραπάνω κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Θα γίνει το Νοέμβριο του 2023 στην Ντόχα

Πλέον οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης στρέφουν την προσοχή τους στην εναλλακτική λύση, αυτή του Κατάρ. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στον ήδη υπάρχοντα προγραμματισμό η Έκθεση της Γενεύης θα γίνει το Νοέμβριο του 2023 στο Κατάρ. Επί του παρόντος δεν έχουν οριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC). Θα δημιουργηθούν επίσης αρκετοί άλλοι αποκεντρωμένοι χώροι, οι οποίοι θα προσφέρουν διάφορες μοναδικές και θεαματικές εμπειρίες οδήγησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
RANGER