Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έπειτα από δέκα περίπου χρόνια στο τιμόνι της, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της JLR, Ralf Speth θα αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος ο CEO της Jaguar Land Rover

1.813 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Σελίδα στο κεφάλαιο της ηγεσίας της αναμένεται να γυρίσει η Jaguar Land Rover, καθώς έπειτα από δέκα περίπου χρόνια στο τιμόνι της, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος, Ralf Speth θα αποτελέσει παρελθόν.

Η είδηση αυτή έγινε σήμερα γνωστή, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας της JLR, Tata Motors. Μέσω της ανακοίνωσης έγινε γνωστό πως τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ralf Speth με την Jaguar Land Rover, δεν θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας, με τον ισχυρό άντρα να αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ralf για το πάθος και τη δέσμευσή του τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Ralf ανέπτυξε την Jaguar Land Rover από έναν εξειδικευμένο κατασκευαστή του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια αναγνωρισμένη, τεχνολογικά κορυφαία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας», δήλωσε ο Natarajan Chandrasekaran, πρόεδρος της Tata Sons, Tata Motors και Jaguar Land Rover plc.
 
Η αποχώρηση αυτή δεν σημαίνει το οριστικό τέλος του Ralf Speth με τη JLR, καθώς θα μετατραπεί σε μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος και θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της Tata Sons.
 
Η Jaguar Land Rover δεν ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Speth που θα αναλάβει καθήκοντα CEO αλλά η έρευνα για τον εντοπισμό τους έχει ήδη αρχίσει. «Έχει συσταθεί μια επιτροπή αναζήτησης η οποία θα συνεργαστεί μαζί μου για να εντοπίσει έναν κατάλληλο διάδοχο τους προσεχείς μήνες», δήλωσε ο Chandrasekaran.
 
Σύμφωνα με τους Financial Times, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Tata Motors Hanne Sorensen θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης.

Toyota
KIA VANS IAA