• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέλοντας να τονίσει ακόμη περισσότερο τον premium χαρακτήρα του Mondeo, η Ford θα λανσάρει το προσεχή Φθινόπωρο τη μοναδική έκδοση Vignale.

Mondeo Vignale: Το κάτι παραπάνω

30.507 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/3/2015

Θέλοντας να τονίσει ακόμη περισσότερο τον premium χαρακτήρα του Mondeo, η Ford θα λανσάρει το προσεχή Φθινόπωρο τη μοναδική έκδοση Vignale. Πρόκειται για μια έκδοση που δίνει έμφαση στην παροχή υψηλών επιπέδων πολυτέλειας και φιλοδοξεί να τοποθετηθεί απέναντι σε παραδοσιακούς premium παίχτες, όπως το Audi A4, τη BMW Σειρά 3 και τη Mercedes
C-Class. Το νέο Mondeo Vignale θα ξεχωρίζει για την αναβαθμισμένη εξωτερική του εμφάνιση, με αλλαγμένη μάσκα, προφυλακτήρες, ειδικής σχεδίασης ζάντες και περισσότερα χρωμιωμένα τμήματα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν δέρματα του ανώτερου ποιοτικού άκρου, επενδύσεις με χρώμιο, αλλά και έξτρα στοιχεία τεχνολογίας όπως π.χ. παροχή Wi-Fi.

Tags: FORD, FORD MONDEO
 
 • Νίκος Ευσταθιάδης

  Καλημέρα σας, κι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας! Καθότι είναι ένα αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει να αγοράσω, είχα διαβάσει και προηγούμενο άρθρο σας http://www.autotriti.gr/agora/data/news/DOKIMH--Neo-Ford-Mondeo-1,6-TDCi_124111_18286.asp όπου γράφετε για 6 lt/100km. Δεν αναφέρομαι στο στέισον βαγκον, αν και περίμενα το πιο βαρύ στέισον να καταναλώνει και παραπάνω. Επίσης στην ουσία αναφέρομαι στο σχόλιο σε αυτό το άρθρο "αφού στο εσωτερικό του θα χωρέσουν εύκολα ακόμη και οι μεγαλόσωμοι επιβάτες", μιας που είμαι αρκετά ψηλός 1,94-96 κιλά, όταν μπω στην θέση οδήγησης, μπορώ να πω ότι χωραω ικανοποιητικα έως άνετα, αλλά πίσω (μετακινηθηκα ο ίδιος πίσω από την θέση του οδηγού), ούτε καν μπορούσα να μπω για να κλείσει η πόρτα. Ευχαριστώ και πάλι για την καλή δουλεία που κάνετε!

    1
 • Νίκος Ευσταθιάδης

  Στα 3 άρθρα που έχετε για το συγκεκριμένο μοντέλο, γράφετε για διαφορετικές καταναλωσεις (στο ένα 7,5 στο άλλο 6).Τελικά τι ισχύει? Και για πόσα χλμ μιλάμε στην δοκιμή? Σε τι διαδρομή? Επίσης ήθελα να σχολιάσω τον χώρο των πίσω επιβατών, εγώ είμαι 1,94 (οδηγός), πίσω μου δεν χωράει ούτε 10 χρόνο (το είδα στην έκθεση).

    1
  • autotriti

   Απάντηση: Οι καταναλώσεις προέρχονται από δική μας μέτρηση κατά τη διάρκεια της δοκιμής, σε διαδρομή εντός και εκτός πόλεως. Στις 2 δοκιμές που έχουμε κάνει στο νέο Mondeo 1,6 TDCi, στο πρώτο (5θυρο) η μέση κατανάλωση δοκιμής ήταν 7,5 λτ./100 χλμ. και στο δεύτερο (στέισον), 6,8 λτ./100 χλμ. Στους χώρους, η μέτρησή μας σε όλα τα αυτοκίνητα γίνεται με προσομοίωση επιβάτη ύψους 1,75 μ. (και βάρους 75 κιλών).