Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

To Tesla Roadster θα αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας.

Το 2022 ξεκινά η παραγωγή του Tesla Roadster

2.034 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2021)

Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της Tesla, Elon Musk ο οποίος άνοιξε κουβέντα με τους ακολούθους του στο Twitter αναφορικά με το πολυαναμενόμενο Tesla Roadster.


Είναι γνωστό πως ο Elon Musk χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Twitter προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για το τι συμβαίνει στην Tesla. Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της αμερικανικής μάρκας δεν είναι λίγες οι φορές που απαντά ο ίδιος σε ερωτήσεις του κοινού. Το ίδιο λοιπόν έκανε για μία ακόμα φορά, με το θέμα της συζήτησης να είναι το ισχυρό Tesla Roadster.
 
Ερωτώμενος για το πότε το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορούσε να μπει στην παραγωγή, ο Musk απάντησε με σιγουριά πως αυτό θα συμβεί μέσα στο 2022, ενώ φέτος δεν αποκλείεται να δούμε το μοντέλο παραγωγής. «Φέτος θα ολοκληρώσουμε το μηχανικό κομμάτι και το επόμενο έτος θα ξεκινήσει η παραγωγή. Στόχος μας είναι στα τέλη του καλοκαιριού να έχουμε ολοκληρώσει το τελικό σχέδιο. Το σύστημα κίνησης τριών κινητήρων και η προηγμένη εντατική εργασία στη μπαταρία ήταν σημαντικοί πρόδρομοι», έγραψε συγκεκριμένα ο Musk.
 
Θυμίζουμε πως το Tesla Roadster θα είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο της Tesla. Βάσει των όσων έχει ισχυριστεί η αμερικανική εταιρεία τα προηγούμενα χρόνια το μοντέλο θα εξοπλίζεται με μπαταρία 200 kWh , θα κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 1,9 δλ. Παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλη θα είναι η αυτονομία του αφού υποστηρίζεται πως θα αγγίζει τα 1.000 χιλιόμετρα.
 
Φυσικά όλα αυτά μένει να φανούν στην πράξη!  

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST