Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Lexus SC θα διαθέτει έναν 3,5 λτ. βενζινοκινητήρα που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και θα αποδίδει 350 ίππους (όπως στο εικονιζόμενο LF-LC) κι έναν V8 4,6 λτ. με 500 ίππους.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Lexus SC θα διαθέτει έναν 3,5 λτ. βενζινοκινητήρα που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και θα αποδίδει 350 ίππους (όπως στο εικονιζόμενο LF-LC) κι έναν V8 4,6 λτ. με 500 ίππους.

Το Lexus SC εμπνευσμένο από το supercar LF-LC

2.469 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2013)

Η Lexus σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει στην κατασκευή του 3ης γενιάς SC, ένα κάμπριο που θα είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο LF-LC και θα κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και τις επιδόσεις του.

Όταν το 2012 παρουσίαζε η ιαπωνική φίρμα το πρωτότυπο LF-LC, αυτό τράβηξε τα βλέμματα με τις χυτές και τόσο φουτουριστικές καμπύλες του. Κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες της εταιρείας, γι αυτό ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου να αξιοποιηθεί το εν λόγω πρωτότυπο, προκειμένου να αναβιώσει η 3η γενιά του SC.Το SC είχε άδοξα σταματήσει την πορεία του το 2010 και οι θιασώτες του cabrio supercar είχαν απογοητευτεί. Όμως, όπως όλα δείχνουν το SC «βρήκε» τη βάση και τα χαρακτηριστικά που «θα στηριχτεί», ώστε, κατά τους υπεύθυνους, να έχει «τον αυθορμητισμό, τη φρεσκάδα και τη δυναμικότητα που απαιτείται» για να ξαναβγεί στους δρόμους.Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, για την τελική εμφάνιση ή τους χρόνους παραγωγής, παρά μόνο οι διαστάσεις του που θα είναι 4.710 χλστ. μήκος, 1.920 χλστ. πλάτος, 1.350 χλστ. ύψος, ενώ το μεταξόνιο θα είναι 2.870 χλστ. Επίσης, αυτό που διέρρευσε είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν δύο μηχανικά σύνολα. Αρχικά λοιπόν, ένας 3,5 λίτρων κινητήρας βενζίνης που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και θα αποδίδει 350 ίππους (όπως και στο πρωτότυπο LF-LC) κι ένας V8 4,6 λίτρων που θα αποδίδει 500 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL