Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Το S5 είναι το νέο οικογενειακό SUV της MG που ίσως δούμε στην Ευρώπη

 Σχολιάστε 
4.570 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
Το S5 είναι το νέο οικογενειακό SUV της MG που ίσως δούμε στην Ευρώπη
2 Φωτογραφίες »

- Νέο μικρομεσαίο SUV ετοίμασε η MG.
- Με LED φώτα μπροστά και πίσω.
- Ένα ηλεκτρικό μοτέρ και 170 άλογα.
- Ενδεχομένως να έρθει και στην Ευρώπη.

Νέο SUV ετοίμασε η MG

Ένα νέο ηλεκτρικό SUV έχει έτοιμο για λανσάρισμα η MG. Ονομάζεται MG S5 και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά της Κίνας. Μάλιστα, οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες του μοντέλου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αφού η μάρκα κατέθεσε τον απαραίτητο φάκελο στις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να πάρει την έγκριση διάθεσης του αυτοκινήτου στην τοπική αγορά και έτσι τα στοιχεία διέρρευσαν.

Μικρομεσαίο SUV με LED φώτα μπροστά και πίσω

Όπως βλέπουμε, το νέο MG S5 φέρει μπροστά λεπτούς προβολείς και ακριβώς από κάτω τους, δεσπόζουν δύο εισαγωγές αέρα σε σχήμα μπούμερανγκ. Στο κάτω μέρος, υπάρχει η σχεδίαση της διαιρεμένης μάσκας, παρόμοια με αυτή του MG Cyberster, όπου ένα κάθετο τμήμα αποτελεί το «σύνορο» των δύο αεραγωγών. Στο πίσω μέρος μία LED μπάρα «τρέχει» σε όλο το πλάτος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ζάντες που θα εξοπλίζουν το S5 θα είναι μεγέθους 17 και 18 ιντσών.

Το MG S5 έχει μήκος 4.476 χλστ., πλάτος 1.849 χλστ. και ύψος 1.621 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του μετριέται στα 2.730 χλστ. Ως εκ τούτου γνωρίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα μικρομεσαίο SUV.

Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και 170 άλογα

Τα στοιχεία που περικλείονται στο φάκελο της MG για το S5 και αφορούν το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, υποστηρίζουν πως το οικογενειακό SUV θα εξοπλίζεται με ένα μοτέρ. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα και η ισχύς του ανέρχεται στα 170 άλογα. Ως τελική ταχύτητα ορίζονται τα 170 χλμ./ώρα. Το MG S5 πιθανότατα θα προσφέρεται με δύο διαφορετικές επιλογές μπαταρίας, αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Ίσως έρθει και στην Ευρώπη

Τέλος, να σημειωθεί πως το MG S5 πιθανότατα θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το MG 4, ενώ τα κινέζικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το μοντέλο εκτός από την Κίνα να προσφερθεί και στην Ευρώπη!   

Autotriti.gr
Autotriti.gr