Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

To Tesla Model 2 είναι «ζωντανό» και πλησιάζει

 Σχολιάστε 
7.425 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2024)
Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Tesla.
3 Φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Tesla.

- O Musk επέστρεψε με νέες πληροφορίες για το Model 2.
- Στην παραγωγή μέσα στο 2025.
- Επίσημα έχουμε δει μόνο μία teaser εικόνα.
- Θα είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο της Tesla με τιμή περί τις 25.000 ευρώ.

O Musk επέστρεψε με νέες πληροφορίες για το Model 2

Πριν από τρεις περίπου μήνες το Reuters ανέφερε πως η Tesla έβαλε τέλος στην ανάπτυξη του προσιτού ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, κοινώς αποκαλούμενο ως Tesla Model 2. Η είδηση αυτή είχε φέρει την αντίδραση του Elon Musk, που διέψευσε το νέο αυτό. Σήμερα, ο επικεφαλής της αμερικανικής μάρκας επέστρεψε με νέες δηλώσεις για το Model 2 αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η εξέλιξη του μοντέλου βρίσκεται σε καλό δρόμο και έχει προγραμματιστεί να βγει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Στην παραγωγή μέσα στο 2025

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, είπε: «Αναβάλαμε την παρουσίαση του Robotaxi για μερικούς μήνες για τις 10 Οκτωβρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήθελα να κάνω μερικές σημαντικές αλλαγές που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το Robotaxi –το κύριο πράγμα που θα δείξουμε– και θα δείξουμε επίσης μερικά άλλα πράγματα». Η δήλωση αυτή συνοδεύτηκε από διαφάνειες, κάποιες από τις οποίες έδειξαν ότι το Model 2 θα τεθεί σε παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Επίσημα έχουμε δει μόνο μία teaser εικόνα

Επί του παρόντος δεν έχουμε πολλά στοιχεία για το νέο ηλεκτρικό της Tesla. Μοναδική επίσημη teaser εικόνα που έχει κυκλοφορήσει εμφανίστηκε το 2023 και έδειξε απλώς την καμπυλωτή γραμμή οροφής. Κατά διαστήματα όμως έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ανεπίσημα σχέδια που μας δίνουν μία πρώτη «γεύση».

Θα είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο της Tesla

Θυμίζουμε πως το μήκος του αυτοκινήτου θα είναι 4,4 μέτρα, ενώ στις αρχικές εκδόσεις θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ και στις ανώτερες δύο. Θα έχει hatchback αμάξωμα και η σχεδίασή του θα είναι εμπνευσμένη από το Model Y. Το αρχικό κόστος απόκτησης του Model 2 φημολογείται πως θα ορίζεται στις 25.000 ευρώ, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.

Autotriti.gr
BASILIADES THS BROXHS