Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Jeep θέλησε να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη αλλά και περιορισμένη έκδοση για το Wrangler, την Polar, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, ενώ θα έρθει και στη… Φρανκφούρτη.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jeep θέλησε να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη αλλά και περιορισμένη έκδοση για το Wrangler, την Polar, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, ενώ θα έρθει και στη… Φρανκφούρτη.

Το Wrangler σε ειδική έκδοση Polar

4.126 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2013)

Η Chrysler έβγαλε μια περιορισμένη έκδοση για το Wrangler, που θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη και θα διαθέσει στην Ευρώπη, με αισθητικές αναβαθμίσεις και έναν 2,8 λτ. ντιζελοκινητήρα 200 ίππων.

Η Jeep θέλησε να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση για το Wrangler (μιας κι η επόμενη γενιά θα καθυστερήσει), την οποία θα διαθέσει αποκλειστικά στην Ευρώπη.Η περιορισμένη έκδοση λοιπόν Polar θα «εφαρμοστεί» στο 3θυρο και στο 5πορτο αμάξωμα του τρέχοντος μοντέλου και θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικά μπλε εξωτερικό χρώμα, ενώ στο εσωτερικό θα επικρατεί το μαύρο. Επίσης, θα πατά σε 18άρες ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα, ενώ θα έρχεται με μια «σκληρή» κουκούλα βαμμένη στο μπλε του υπόλοιπου αμαξώματος. Σημειωτέον, ότι στον πίνακα οργάνων προστέθηκε ένα «ανθεκτικό» θερμόμετρο εξωτερικής θερμοκρασίας, με αυτόματο έλεγχο του κλίματος, που μπορεί να μετρήσει από «πολικές» διαβαθμίσεις.Επιπλέον, ο εξοπλιστικός κατάλογος της εν λόγω έκδοσης περιλαμβάνει cruise control, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι, και ρυθμιζόμενο καθ ύψος κάθισμα οδηγού, ενώ προαιρετικά προστίθενται πλαϊνοί αερόσακοι κι ένα λειτουργικό σύστημα πολλαπλών λειτουργιών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας στη κεντρική κονσόλα με οθόνη 6,5 ιντσών.Στο μηχανικό κομμάτι, το Wrangler Polar θα φέρει έναν 2,8 λτ. diesel κινητήρα CRD με 200 ίππους και 460 Nm ροπής, ή εναλλακτικά το γνωστό 3,6 λτ. V6 μοτέρ βενζίνης, που παράγει 284 ίππους και 347 Nm ροπής. Κι οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με ένα 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Fia