Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ακόμη ένα σχέδιο της θρυλικής Lancia Delta το οποίο θα παραμείνει όμως σχέδιο...

Ακόμη ένα σχέδιο της θρυλικής Lancia Delta το οποίο θα παραμείνει όμως σχέδιο...

Η νέα Delta Integrale

13.177 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2016)

Φαίνεται πως είναι πολύ της μόδας οι σχεδιαστές να ασχολούνται με την Lancia Delta Integrale. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο αφού πρόκειται για ένα θρυλικό αυτοκίνητο με φανατικούς οπαδούς που όμως δεν θα ξαναδούμε, όσο και αν το θέλουμε...

Ήταν πριν 3 χρόνια όταν ο σχεδιαστής Angelo Granata παρουσίασε τις ψηφιακές εικόνες της Lancia Delta Integrale Evoluzione GT. Σχέδιο που πήρε σάρκα και οστά πριν λίγες ημέρες, όταν και ο Ιταλός σε συνεργασία με φίλους τους αυτοκινήτου κατασκεύασε το πρωτότυπο που είχε οραματιστεί στην οθόνη του υπολογιστή του.
Δεν είναι όμως ο μόνος όπως φαίνεται που έχει τέτοια όνειρα και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αν κρίνουμε από τους φίλους του αυτοκινήτου που είναι αμέτρητοι. Έτσι, ακόμη ένα σχέδιο είδε το φως της δημοσιότητας, και αυτή τη φορά από ανεξάρτητο σχεδιαστή, μόνο που το αυτοκίνητο είναι ντυμένο στα χρώματα της Martini, κάνοντας έτσι τους συνειρμούς με την Lancia Delta Integrale HF αναπόφευκτους. 
Και σε αυτή την περίπτωση φυσικά το σχέδιο που βλέπουμε δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει στην παραγωγή, καθώς ο CEO του ομίλου FCA (Fiat -Chrysler) έχει ξεκαθαρίσει πως η Lancia Delta έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL