Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε την 280 SE 3.5 Cabrio.

Το καρέ των κλασικών της Brabus (+vids)

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Τέσσερα μοντέλα της Mercedes ανακατασκευάστηκαν από την Brabus, ωστόσο δεν είναι σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα.

Είναι γεγονός πως όταν ακούει κανείς τη λέξη Brabus του έρχεται στο μυαλό ένα καινούργιο μοντέλο της Mercedes το οποίο έχει βελτιωθεί από την γνωστή φίρμα, ωστόσο σε αυτό το θέμα δεν υπάρχουν νέα μοντέλα αλλά τέσσερα κλασικά αυτοκίνητα της Mercedes όπου ανακατασκευάστηκαν.
 
Συγκεκριμένα η φίρμα πήρε στα χέρια της τα μοντέλα 300 SL Gullwing, 300 SL Roadster, 280 SE 3.5 Cabrio και 280 SL Pagoda και τους έδωσε μια νέα εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση την οποία ζήλευαν οχήματα που μόλις έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής κάποιας εταιρείας.
 
Ξεκινώντας με την300 SL Gullwing, η πόρτες της οποίας ανοίγουν κάθετα, το μοντέλο έχει λάβει ένα γαλαζοπράσινο χρώμα στο εξωτερικό, που συνδυάζεται με ένα κρεμ εσωτερικό. Μάλιστα η φίρμα ενημερώνει πως χρειάστηκαν περίπου 4.500 ώρες για να γίνει η αποκατάσταση του κινητήρα αλλά και του εσωτερικού. Συνεχίζοντας με την 300 SL Roadster και αυτό το αυτοκίνητο έχει λάβει ένα ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων με τις λεπτομέρεια στη δουλειά που έχει γίνει να είναι εκπληκτική.
Στη συνέχεια ακολουθεί η 280 SE 3.5 Cabrio που χρειάστηκε 2.500 ώρες για να ολοκληρωθεί και φέρει ένα μπλε εξωτερικό και ένα καφέ εσωτερικό και το καρέ ολοκληρώνεται με την 280 SL Pagoda με λευκό-κρεμ εξωτερικό που συνδυάζεται πολύ ωραία με ένα ιδιαίτερο σκούρο πράσινο εσωτερικά αλλά και ίδιας απόχρωσης οροφή.
 
Ωστόσο επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν.
  

Autotriti.gr
Leasing