ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Audi Q6 e-tron Sportback ντεμπουτάρει στις 14 Οκτωβρίου

1.229 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2024)
Το νέο Audi Q6 e-tron Sportback ντεμπουτάρει στις 14 Οκτωβρίου

- Πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού.
- Πρώτη teaser εικόνα στη δημοσιότητα.
- Θα δανειστεί τα κινητήρια σύνολα του Q6 e-tron.
- Με έως και τρεις οθόνες στην καμπίνα.

Πρεμιέρα στην Έκθεση του Παρισιού

Πριν από περίπου επτά μήνες η Audi αποκάλυψε το νέο Q6 e-tron, το οποίο θα συνοδευτεί και από την πιο κομψή έκδοση Q6 e-tron Sportback. Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 14 Οκτωβρίου, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024 και στο πλαίσιο αυτό η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα.

Πρώτη teaser εικόνα στη δημοσιότητα

Όπως φαίνεται, η εικόνα επικεντρώνεται στην κεκλιμένη γραμμή της οροφής και τη σχεδίαση της μέχρι το πίσω μέρος. Σε αυτό παρατηρούμε την μικρή αεροτομή, αλλά και το «νεύρο» στο πλαϊνό μέρος που ξεκινάει από την πίσω πόρτα και καταλήγει πάνω από τα πίσω φώτα LED, τα οποία με τη σειρά τους προέρχονται από το στάνταρ μοντέλο. Βλέπουμε επίσης και την κεραία σε στυλ πτερύγιο καρχαρία στην οροφή αλλά και τη θύρα φόρτισης.

Θα δανειστεί τα κινητήρια σύνολα του Q6 e-tron

Το Audi Q6 e-tron Sportback, κατά πάσα πιθανότητα θα μοιράζεται τα συστήματα κίνησης που υπάρχουν διαθέσιμα και στο Audi Q6 e-tron. Το νέο Audi Q6 e-tron διαθέτει μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 100 kWh (94,9 kWh ωφέλιμη), η οποία είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα και έως 625 χιλιόμετρα αυτονομία. Σε ότι αφορά την ισχύ, το νέο ηλεκτρικό SUV εξοπλίζεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στα 388 άλογα για το Q6 e-tron, ενώ το «καυτό» SQ6 εκτοξεύει τη δυναμική του στα 517 άλογα! 

Με έως και τρεις οθόνες στην καμπίνα

Παρόμοιο θα είναι και το εσωτερικό, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναμένουμε να δούμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,9 ιντσών και μία οθόνη αφής 14,5 ιντσών σε ένα ενιαίο curved πλαίσιο. Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης μίας τρίτης οθόνης μπροστά στο συνοδηγό, με διαγώνιο 10,9 ιντσών η οποία θα μπορεί να προβάλει ταινίες και βίντεο, τις πληροφορίες πλοήγησης, αλλά τους κοντινούς σταθμούς φόρτισης.

Mercedes
OPEL