2 φωτογραφίες »

Η βελτίωση στο εσωτερικό του νέου 208 είναι αισθητή σε όλους τους τομείς.

Εσωτερικό: Η απόλυτη αναβάθμιση!

50.461 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Καλύτερο σε ποιότητα, εμφάνιση και τεχνολογία
Το προηγούμενο Peugeot 208 μας «έμαθε» το καινοτόμο και εμπνευσμένο από το πιλοτήριο αεροσκαφών εσωτερικό i-Cockpit της Peugeot, που χαρακτηρίζεται από τον ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων, το μικρό τιμόνι, τους αεροπορικού τύπου διακόπτες στην κονσόλα και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων που πλέον έχει διαγώνιο έως και 10 ίντσες (έναντι 7 του προηγούμενου) και προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Στο νέο μοντέλο βέβαια ο high tech αέρας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τον ψηφιακό τρισδιάστατο πίνακα οργάνων. Από κει και πέρα μεγάλη αναβάθμιση παρατηρείται στο επίπεδο της ποιότητας και της κατασκευής με καλύτερα χρησιμοποιούμενα υλικά, αναβαθμισμένο φινίρισμα και συναρμολόγηση ενώ βελτιωμένη είναι και η θέση οδήγησης αλλά και η εργονομία. Αντίθετα και λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασης ειδικότερα στο πίσω μέρος, η ορατότητα έχει περιοριστεί και η τεχνολογία αναλαμβάνει να εξισορροπήσει την κατάσταση (με κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ευκρίνειας η/και σύστημα αυτόνομου παρκαρίσματος).

Τέλος, το νέο 208 ενσωματώνει την τελευταία γενιά των συστημάτων υποβοήθησης μεταξύ των οποίων σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης, cruise control, αναγνώριση ορίων ταχύτητας κ.α., διαμορφώνοντας έτσι ένα πιο πλήρες πακέτο και σε αυτό το επίπεδο σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Χώροι: Παραπλήσιοι για επιβάτες, καλύτεροι για αποσκευές 
Όσον αφορά στους χώρους των δύο αυτοκινήτων αμφότερα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν με σχετική άνεση 4 επιβάτες. Το νέο 208 εμφανίζει οριακά καλύτερα επίπεδα χώρων για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω (+32 χλστ. και +12 χλστ. αντίστοιχα), ενώ ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 311 λίτρα, είναι δηλαδή κατά 26 λίτρα μεγαλύτερος, κομμάτι αρκετά αναβαθμισμένο στην νέα γενιά του μοντέλου.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto