Ψηφιακή πρόταση για το νέο Yaris GRMN.

To νέο Τοyota Yaris GRMN;

11.729 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Oι φήμες κάνουν λόγο πως η GRMN έκδοση του νέου Yaris βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Aπό την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έγινε η επίσημη πρεμιέρα του νέου Toyota Υaris, διάφοροι βελτιωτικοί οίκοι έχουν σπεύσει να παρουσιάσουν τα πρώτα τους βελτιωτικά πακέτα για το best-seller της φίρμας, που από την πλευρά της δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει την GR Sport έκδοση του μοντέλου.

Οι φήμες για το τι πρέπει να περιμένουμε από την GRMN έκδοση του μοντέλου αρχίζουν τώρα να φουντώνουν. Το autoevolution παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Yaris hot hatch, τονίζοντας το, ήδη αρκετά σπορ, προφίλ του ιαπωνικού μικρού. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το Υaris GRMN εξοπλίζεται εδώ με μεγάλο μαύρο διαχύτη και κυψελωτή γρίλια στον πρόβολο, μεγαλύτερες ποδιές και νέες ζάντες στο πλαϊνό μέρος ενώ πίσω, αχνοφαίνεται μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και θεωρείται παράλληλα σίγουρο πως θα προσφέρεται και αντίστοιχα σπορ, πίσω προφυλακτήρας και διαχύτης.

Κάτω από το καπό, η Τοyota θα μπορούσε να τοποθετήσει τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητα 1,8 λίτρων που «φορούσε» και το προηγούμενο Υaris GRMN. Αυτή θα ήταν μια πρώτη λύση, πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη πως η φίρμα θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να προσφέρει, στο GRMN νέας γενιάς, υβριδικό κινητήριο σύνολο. Όπως και να έχει, η ιπποδύναμη του hot-hatch δεν αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τα 210 άλογα που απέδιδε η προηγούμενη γενιά. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως οι αναβαθμίσεις θα είναι εκτεταμένες και στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, άρα θα πρέπει να περιμένουμε μεγαλύτερα φρένα και νέο σύστημα ανάρτησης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Τοyota έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την κατασκευή GRMN εκδόσεων τόσο για το νέο Yaris όσο και για την ολοκαίνουρια Corolla που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες. Εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε το 2020.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda