4 φωτογραφίες »

Το νέο Toyota Yaris είναι όμορφο σχεδιαστικά με το 5θυρο αμάξωμά του να εκφράζει έντονο δυναμισμό.

Σχεδίαση: Απέναντι σε Citroen C3, Nissan Micra & Peugeot 208

86.122 Επισκέψεις στο άρθρο

Στη μάχη της εμφάνισης το 4ης γενιάς Toyota Yaris έχει να κοντραριστεί με 3 εκ των πιο καλαίσθητων αυτήν τη στιγμή αυτοκινήτων της κατηγορίας. Απέναντί του βρίσκονται συγκεκριμένα το νέο Peugeot 208 με την εντυπωσιακή εμφάνιση, το κομψό Citroen C3 και το δυναμικό Nissan Micra.

Tο νέο Yaris έχει άκρως δυναμική σχεδίαση με μυώδες προφίλ. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, το νευρώδες καπό, το τράβηγμα των μπροστινών κολώνων προς τα πίσω και το μακρύτερο καπό. Το πίσω μέρος είναι ακόμη πιο χαρακτηριστικό λόγω της χαμηλής γραμμής της οροφής και του ενιαίου πάνελ των φώτων που του χαρίζουν πλάτος, στοιχείο που συναντάμε όλο και πιο συχνά σήμερα στα μικρά μοντέλα.

Στο σύνολο λοιπόν το νέο Yaris έχει τα φόντα να κοντραριστεί και μέσω της εμφάνισης με τα πιο «όμορφα» μικρά. Ένα εξ αυτών είναι το Peugeot 208 που εκφράζει τη νέα premium σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot συνδυάζοντας αρμονικά την εκλεπτυσμένη του αισθητική με τον έντονο δυναμισμό. Αρκετά δυναμικό και ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της κατηγορίας είναι βέβαια και το Nissan Micra που στηρίζει την εμφάνισή του στις έντονες ακμές του αμαξώματός του. Πιο κομψό αλλά και ξεχωριστό είναι τέλος το νέο Citroen C3 με πιο συμβατικές αλλά όμορφες γραμμές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως τα ξεχωριστά φωτιστικά σώματα και τα airbumps (προαιρετικά).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto