Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολύ ιδιαίτερο το ρύγχος του νέου μονοθέσιου της Ferrari.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολύ ιδιαίτερο το ρύγχος του νέου μονοθέσιου της Ferrari.

Το νέο μονοθέσιο της Ferrari για το 2014

3.943 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2014)

Η Ferrari παρουσίασε στη βάση της -στο Maranello της Ιταλίας- το νέο μονοθέσιο, με το οποίο ο Fernando Alonso και ο Kimi Raikkonen θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Formula 1 το 2014.

Οι πιλότοι της Ferrari για το 2014 (Alonso & Raikkonen) αποτελούν αναμφίβολα το πιο δυνατό δίδυμο μέσα στο grid. Οι δυο τους θα κάτσουν μέσα στο νέο μονοθέσιο της ιταλικής φίρμας, το οποίο «βαφτίστηκε» (μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο επίσημο site της «κόκκινης ομάδας») F14 T. Η φετινή χρονιά της Formula 1 θα είναι κάτι το… διαφορετικό, μιας και επιστρέφουν οι τούρμπο κινητήρες μετά από πολλά χρόνια, ενώ αρκετές ακόμα τροποποιήσεις υπάρχουν στους κανονισμούς.
Η F14 T φέρει μια πολύ ιδιαίτερη «μύτη» διαφορετική από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν παρουσιαστεί έως τώρα, ενώ η εμπρός ανάρτηση του μονοθέσιου είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιεί η «κόκκινη ομάδα» από το 2012. Στην παρουσίαση του μονοθέσιου βρισκόταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής, James Allison, όμως δεν αναμείχθηκε –όπως αναφέρθηκε- καθόλου για τη σχεδίαση της F14 T, αλλά υπεύθυνοι για το εξωτερικό περίβλημά της είναι οι Pat Fry, Fabio Motecchi και ο επικεφαλής σχεδίασης και Έλληνας, Nikolas Tombazis. Επίσης, ο Rory Byrne αποτελούσε σύμβουλος του πρότζεκτ.
Ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali, ανέφερε ότι οι νέες προσλήψεις στο προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, καθώς και οι αναβαθμίσεις της αεροδυναμικής σήραγγας -η οποία λειτουργεί στο Maranello- ήταν ένα πολύ σταθερό βήμα προς τα εμπρός, κάτι που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και με λίγη προσπάθεια από όλη την ομάδα θα φέρει τη διάκριση για το 2014.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της ομάδας δημιούργησαν τη νέα F14 T, με την οποία θα αγωνιστούν οι Alonso και Raikkonen για τη φετινή χρονιά.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της ομάδας δημιούργησαν τη νέα F14 T, με την οποία θα αγωνιστούν οι Alonso και Raikkonen για τη φετινή χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO