Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο πρωτότυπο της Audi θα είναι το activesphere

Το νέο πρωτότυπο της Audi θα είναι το activesphere

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Ένα νέο πρωτότυπο με την ονομασία activesphere ετοιμάζει η Audi, δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα.

To όνομα αυτού activesphere

Με ένα νέο πρωτότυπο αναμένεται να υποδεχτεί το 2023 η Audi. Το όνομά του είναι activesphere και η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα κάποια από τα στοιχεία του μοντέλου μέσω της πρώτης teaser εικόνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με off-road χαρακτηριστικά

Όπως βλέπουμε το activesphere υιοθετεί ένα ασυνήθιστο σχεδιασμό με στοιχεία από crossover και sedan αυτοκίνητα. Η απόσταση από το έδαφος φαίνεται αρκετά γενναιόδωρη, ενώ από την εικόνα ξεχωρίζουν οι μεγάλοι τροχοί και τα ελαστικά παντός εδάφους. Από κει και πέρα, το καπό φαίνεται να είναι αρκετά μακρύ, η γραμμή της οροφής χαμηλή προκειμένου να ευνοεί την αεροδυναμική του απόδοση, ενώ παρατηρούμε και τους λεπτούς LED προβολείς μπροστά, κάτι που πιθανότατα ισχύει και για  πίσω.

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης

Άλλες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο υποθέτουμε πως το activesphere θα ακολουθήσει την λογική των υπόλοιπων μοντέλων της «sphere» οικογένειας και θα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό. Θυμίζουμε πως το grandsphere το οποίο έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η γερμανική φίρμα είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που συνδυαστικά προσφέρουν 710 ίππους και 960 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
skoda