Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Delage D8
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Delage D8

Το «όνειρο» κάθε συλλέκτη

2.429 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και να αγοράσουν ένα εκ των 5 συλλεκτικών μοντέλων στη δημοπρασία της Αριζόνα, θα έχουν όσοι βρεθούν στη δημοφιλή Scottsdale Barrett-Jackson μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

Η δημοπρασία Scottsdale Barrett-Jackson είναι ίσως η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ. Πέρυσι μόνο, πωλήθηκαν 1.469 αυτοκίνητα, ενώ φέτος η δημοπρασία θα ανοίξει τις πύλες της για τους συλλέκτες και λάτρεις σπάνιων μοντέλων. Συγκεκριμένα όμως, τη προσοχή του κοινού θα αποσπάσουν 5 εξαιρετικά σπάνια αυτοκίνητα.

Chrysler X Glida

Chrysler X Glida

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ξεκινώντας διαδοχικά θα δημοπρατηθεί ένα Delage D8 Cabriolet του 1930 το οποίο έχει διατηρηθεί σε υποδειγματική κατάσταση παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Σκωτία το 1931.
Ακολουθεί ένα Chrysler Ghia Streamline X Gilda του 1955, ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα πρωτοπόρο για την εποχή του, σχεδιασμένο για να καταρρίψει τα τότε επίπεδα αεροδυναμικής.
Περνώντας σε πιο αγωνιστικούς τομείς, η Chevrolet κατασκεύασε το 1960 ένα αγωνιστικό μονοθέσιο μοντέλο, το οποίο δυστυχώς δεν συμμετείχε ποτέ στον ανταγωνισμό των πιστών.

Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί μια Cheetah GT του 1964, η οποία είναι ένα εκ των 11 μοντέλων που κατασκευάστηκαν συνολικά και διαθέτει έναν V8 κινητήρα και 4τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Ύστερα από μια πλήρη αναπαλαίωση πριν κάποια χρόνια, η Shelby ανανεώθηκε πλήρως.

Τέλος, η ίδια μάρκα το 1998 αποφάσισε να σχεδιάσει ένα «καθαρόαιμο» Sport αυτοκίνητο αποκαλύπτοντας το Series 1 Convertible που εξοπλιζόταν με έναν V8, 4 λιτρο κινητήρα και απέδιδε 320 άλογα.
Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές πώλησης αυτών των ξεχωριστών αυτοκινήτων, αλλά σίγουρα πρόκειται να μαγνητίσουν τα βλέμματα των παρευρισκομένων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI