Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αύξηση διοδίων μόνο στο τμήμα Αφίδνες-Καμένα Βούρλα και εφαρμογή αναλογικών διοδίων προβλέπεται, σύμφωνα με τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη, στις νέες συμβάσεις μεγάλων έργων.

Αύξηση διοδίων μόνο στο τμήμα Αφίδνες-Καμένα Βούρλα και εφαρμογή αναλογικών διοδίων προβλέπεται, σύμφωνα με τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη, στις νέες συμβάσεις μεγάλων έργων.

Το πήραν πίσω για τα διόδια….μερικώς

2.076 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2013)

Όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Μ. Χρυσοχοΐδης στη Βουλή δεν πρόκειται να αυξηθούν γενικώς τα διόδια, παρά μόνο το τμήμα της Ε.Ο. Αφίδνες-Καμένα Βούρλα, ενώ τάχθηκε και υπέρ των αναλογικών διοδίων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αύξηση στα διόδια. Συγκεκριμένα ανέφερε «Δεν υπάρχει καμία καινούργια πρόβλεψη για αύξηση των διοδίων». Όπως διευκρίνισε, η μόνη νέα πρόβλεψη, προκειμένου να ξεκινήσουν τα μεγάλα οδικά έργα, είναι αυτή η οποία θα υλοποιήσει ένα σχέδιο εγκεκριμένο και από τις τράπεζες για την εφαρμογή αναλογικών υβριδικών διοδίων. Ειδικότερα επεσήμανε «Υπάρχει μία αδικία που πρέπει να αρθεί, σε σχέση με τους συχνούς χρήστες. Πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις που να δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώνουν ανάλογα με τον δρόμο που έχουν να κάνουν και να έχουν καλούς εναλλακτικούς δρόμους και κατευθύνσεις».Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν αυξάνονται τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, στον αυτοκινητόδρομο Μαλιακός-Κλειδί, στο τμήμα Καμένα Βούρλα- Ράχες και στον Ε65 γιατί υπάρχει ένας σταθμός στις Θερμοπύλες. «Η μόνη αύξηση διοδίων», τόνισε ο υπουργός «και αυτό διότι έχει προβλεφθεί στην αρχική σύμβαση, είναι στο τμήμα Αφίδνες-Καμένα Βούρλα. Όμως, επειδή το πρόβλημα έχει να κάνει με τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, θα διασφαλιστεί ότι ο συχνός χρήστης θα έχει έκπτωση 50%».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL