Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μία νέα εικόνα teaser του Battista έδωσε στη δημοσιότητα η Pinifarina, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ένα μέρος του εμπρόσθιου τμήματος του αυτοκινήτου.

Το «πρόσωπο» του Pinifarina Battista

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Μία νέα εικόνα teaser του Battista έδωσε στη δημοσιότητα η Pinifarina, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ένα μέρος του εμπρόσθιου τμήματος του αυτοκινήτου.

Μπορεί η επίσημη αποκάλυψη να απέχει ακόμα μερικούς μήνες, η αλήθεια είναι όμως πως γνωρίζουμε αρκετά στοιχεία για το συγκεκριμένο ηλεκτρικό hypercar. Αρχικά η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τη Rimac για το σύστημα κίνησης του Battista, ενώ λίγο μετά παρουσίασε εικόνες του εσωτερικού.
 
Στη συνέχεια αποκάλυψε μερικές ακόμα εικόνες από το πίσω μέρος, ενώ γνωστοποίησε πως η ισχύς που θα έχει θα είναι αδιανόητα μεγάλη. Την τελευταία φορά που μας «ενόχλησε» μέχρι σήμερα ήταν για να ανακοινώσει την επίσημη ονομασία του αρχικού PF0 σε Battista.
 
Αφού κάναμε μία σύντομη αναδρομή, φτάσαμε στο σήμερα όπου μία νέα εικόνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή παρουσιάζεται το καμπυλόγραμμο εμπρόσθιο μέρος που σχηματίζει ένα ευρύ «U» και χαρακτηρίζεται από πολύ λεπτούς προβολείς LED.
 
Κάνοντας κλικ στους συνδέσμους θα μπορέσετε να αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα του Pinifarina Battista, ωστόσο για συντομία να θυμίσουμε πως η Pininfarina σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 150 μονάδες του πανίσχυρου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πουλώντας τη κάθε μία για ένα ποσό περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία θα μοιράσει στα τρία το σύνολο των μονάδων πουλώντας από 50 σε Ευρώπη, Ασία και Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Η αποκάλυψη του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019 και η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020, με την ισχύ του να φτάνει περίπου τους 1927 ίππους.

HUYNDAI
OPEL