Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Hennessey δημοσίευσε και μία εικόνα που επιδεικνύει το τιμόνι του νέου μοντέλου.

Το τιμόνι της Venom F5

2.440 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Πριν από περίπου 20 ημέρες, στις αρχές του μήνα, η Hennessey παρουσίασε τη Venom F5 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου SEMA στο Λας Βέγκας, χωρίς να αποκαλύπτει εικόνες από το εσωτερικό, κάτι το οποίο πραγματοποίησε πριν από λίγο.

Για να είμαστε ακριβείς, κατά το παρελθόν η αυτοκινητοβιομηχανία είχε δημοσιεύσει μία εικόνα του εσωτερικού που έδειχνε τους τρεις αεραγωγούς αλλά και την οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας στο κεντρικό μέρος του ταμπλό και αυτό ήταν όλο.
 
Πλέον η Hennessey δημοσίευσε και μία εικόνα που επιδεικνύει το τιμόνι του νέου μοντέλου. Όπως βλέπουμε είναι καλυμμένο από ένα συνδυασμό ινών άνθρακα και δέρματος Alcantara, με τον σχεδιασμό του να είναι παρόμοιος με αυτών των μονοθέσιων της Formula 1. Από κει και πέρα βλέπουμε πως Ενσωματώνει ένα πλήθος κουμπιών, τα οποία χρησιμεύουν για τη λειτουργία των φλας του ραδιοφώνου, τα φώτα, τις ταχύτητες, την κόρνα κ.α.
Επειδή η εικόνα που κυκλοφόρησε έχει χαμηλή ανάλυση, δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν η κόκκινη μπάρα στο πάνω μέρος μετράει τις στροφές του κινητήρα ή απλώς αποτελεί μέρος του σχεδιασμού, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο κάτω μέρος αναγράφεται το «F5» και στο κεντρικό μέρος το όνομα της μάρκας «Hennessey».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την φίρμα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει μια πλήρη σειρά από εικόνες του εσωτερικού του νέου αυτοκινήτου.

Mercedes
Fia