Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Sergey Dvornytskyy είναι υπεύθυνος για την Lamborghini Belado.

Το μοντέλο αντλεί στοιχεία και έμπνευση από τις Huracan, Aventador, ακόμη και από το concept Terzo Millennio.

O καλλιτέχνης φαντάζεται το μοντέλο να τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το χρυσό «μετάλλιο» της Lamborghini

1.933 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Για πολλούς ο τρόπος σχεδίασης και τα χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Lamborghini, δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν σε άλλα μοντέλα, ωστόσο το σχέδιο ενός νέου concept που δημοσιεύτηκε, έρχεται για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Μπορεί να μην πρόκειται για κάποιο επίσημο πρωτότυπο της ιταλικής φίρμας, όμως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Sergey Dvornytskyy, που είναι υπεύθυνος για την Lamborghini Belador, όπως και ονομάζει το έργο του, δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στην αυτοκινητοβιομηχανία να φέρει στην παραγωγή ένα ακόμα εντυπωσιακό supercar.
 
Το μοντέλο που αντλεί στοιχεία και έμπνευση από τις Huracan, Aventador, ακόμη και από το concept Terzo Millennio, σύμφωνα με τον Dvornytskyy είναι: «Εμπνευσμένο από τις κλασικές γραμμές της ιστορικής Lamborghini και δημιουργεί ένα καθαρό αλλά και τεχνικά λειτουργικό σχεδιασμό».
Το μπροστινό τμήμα του οχήματος που είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, φαίνεται να είναι ενιαίο και περιλαμβάνει τη γρίλια, τους μπροστινό προφυλακτήρα και τα περιβλήματα των φώτων, αλλά και τα φωτιστικά σώματα, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω εκτός από το χρυσό χρώμα βλέπει κανείς τις πόρτες χωρίς χειρολαβές, τις τεράστιες ζάντες, αλλά και τον εντυπωσιακό διαχύτη.
 
Τέλος να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης φαντάζεται το μοντέλο να τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, περιμένοντας όπως ό ίδιος αναφέρει να «δίνει στον οδηγό την καλύτερη απόδοση οδήγησης όπως θα περίμενε κανείς από τη Lamborghini».

Mercedes
Leasing