ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι ειδικοί βελτιώσεων της Manhart Racing μόλις αποκάλυψαν το τελευταίο τους πακέτο για τη Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe.

Πληροφορίες τιμολόγησης δεν υπάρχουν ωστόσο υποψιαζόμαστε ότι το συνολικό κόστος δε θα χαρακτηρίζεται φθηνό.

«Τουμπάνιασε» η Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2019)

Οι ειδικοί βελτιώσεων της Manhart Racing μόλις αποκάλυψαν το τελευταίο τους πακέτο για τη Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe, το οποίο προσφέρει στο μοντέλο ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Αφού πρωτίστως σημειώσουμε πως το τελευταίο πακέτο της Manhart αφορά το προ facelift γερμανικό SUV, να περάσουμε κατ ευθείαν στο κυρίως θέμα που δεν είναι άλλο από τη περισσότερη ισχύ. Η τροφοδοσία της GLC 63 S Coupe προέρχεται από ένα twin-turbo V8 4,0 λίτρων κινητήρα ο οποίος προσφέρει εργοστασιακά 510 ίππους και 700 Nm ροπής. Η αναλογία αυτή είναι παρελθόν καθώς μέσω του πακέτο τα άλογα ανεβαίνουν κατακόρυφα στα 700, ενώ η ροπή ακουμπά τα 908 Nm.
 
Οι παραπάνω αριθμοί επιτυγχάνονται χάρη στην τοποθέτηση νέων τούρμπο, μίας ειδικής εισαγωγής αέρα, ένα αναβαθμισμένο intercooler και ένα διαφορετικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου.
 
Παράλληλα η βελτιωτική εταιρεία μπήκε στον κόπο να ρυθμίσει και το αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, ώστε να ταιριάζει με τα νέα χαρακτηριστικά του κινητήρα αλλά και ένα εξατομικευμένο σύστημα εξάτμισης που δίνει με τη σειρά του το παρών.
 
Από κει και πέρα τις μηχανικές τροποποιήσεις βελτιώνουν μερικές εξωτερικές αλλαγές. Η πρώτη και πιο χαρακτηριστική από αυτές είναι οι δύο κίτρινες λωρίδες (μία φαρδιά και μία λεπτή ακριβώς δίπλα) η οποία εμπνέεται από τα μοντέλα Mercedes-AMG Edition 1 που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Επιπλέον το αυτοκίνητο πατά σε ζάντες Concave One 21 ιντσών.
 
Πληροφορίες τιμολόγησης δεν υπάρχουν ωστόσο υποψιαζόμαστε ότι το συνολικό κόστος δε θα χαρακτηρίζεται φθηνό.   

Mercedes
OPEL