• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μια νέα έκδοση του Yaris hatchback ετοιμάστηκε από τα χεράκια της TRD, με αρκετές αισθητικές προσθήκες εσωτερικά και εξωτερικά.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι δερμάτινα με μαύρη και πορτοκαλί απόχρωση, όπως και τα πατάκια και οι ταπετσαρίες να ακολουθούν την ίδια χρωματική φιλοσοφία.

Toyota Yaris TRD Sportivo

4.966 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2016

Με μια ακόμα νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμο το νέο Yaris hatchback, βγαλμένη από τα "χεράκια" της TRD, με πολλές κατά βάση αισθητικές προσθήκες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

 
Η Toyota αποκάλυψε μια νέα έκδοση του νέου της Yaris hatchback, με το όνομα TRD Sportivo, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Bangkok του 2016. Για να τραβήξουν τα βλέμματα του κοινού επιστράτευσαν και την γνωστή τραγουδίστρια Katy Perry, που μας περιγράφει την διαφορετικότητα του μοντέλου, στο επίσημο διαφημιστικό σποτ του.  Η νέα αυτή παραλλαγή, εισάγει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και αρκετές οπτικές και αισθητικές βελτιώσεις.

Αυτές παρατηρούνται στον εμπρός πιο αγριεμένο προφυλακτήρα, ο οποίος πλέον διαθέτει μαύρη μάσκα σε ματ υφή, και ασημένιο χείλος στο κάτω μέρος του σαν προέκταση της ποδιάς. Περιμετρικά του αμαξώματος υπάρχουν ματ πλαστικές προστατευτικές προσθήκες στα φτερά και τα μασπιέ, σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, τελειώνοντας στον πίσω προφυλακτήρα με παραπλήσιο τρόπο όπως και στον μπροστινό. Ευδιάκριτα είναι και τα διάφορα σήματα με το λογότυπο της TRD, ενώ συμπληρώνεται η εξωτερική εικόνα από ζάντες αλουμινίου με μαύρο φόντο.


Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι πλέον δερμάτινα με συνδυασμένη μαύρη και πορτοκαλί απόχρωση, όπως επίσης τα πατάκια στο δάπεδο και οι ταπετσαρίες να ακολουθούν την ίδια χρωματική φιλοσοφία. 

Την μουσική και όχι μόνο διάθεση των επιβατών θα κληθεί να καλύψει ένα νέο ηχοσύστημα με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με δυνατότητα σύνδεσης και με άλλες συσκευές, ενώ κατά το παρκάρισμα θα γίνεται πιο εύκολα μέσω της κάμερας οπισθοπορείας.

Στα μηχανικά του μέρη δεν έχει γίνει καμία αλλαγή, με τον 1,2 λίτρων 3NR-FE κινητήρα με διπλό VVT-I να κινεί σβέλτα το αμάξωμα του Yaris, παράγοντας ισχύ 85 ίππων.
Η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη σαν έξτρα πλήρες πακέτο εξοπλισμού και θα διατίθεται για την αγορά της Ταϊλάνδης.