Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

«Τρομάζει» η Toyota GR Corolla μετά την φροντίδα της Varis

1.492 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
«Τρομάζει» η Toyota GR Corolla μετά την φροντίδα της Varis
4 Φωτογραφίες »

- Μέχρι και 8 μήνες αναμονή απαιτείται για τις αναβαθμίσεις
- Mε επιθετικούς διαχύτες και φουλ στο ανθρακόνημα
- Χωρίς αλλαγές στο μοτέρ, αποδίδει 304 άλογα

Μέχρι και 8 μήνες αναμονή απαιτείται για τις αναβαθμίσεις

Η Varis δημιούργησε το δικό της βελτιωτικό πακέτο για την GR Corolla για να κάνει το hot hatch της Toyota πολύ πιο αγριεμένο σε σχέση με πριν. Για αυτή την βελτιωμένη GR Corolla πάντως, οι αγοραστές θα πρέπει να περιμένουν ακόμη και 8 μήνες για να παραλάβουν τα νέα αυτά εξαρτήματα της Varis.

Mε επιθετικούς διαχύτες και φουλ στο ανθρακόνημα

Όλες οι βελτιώσεις, αφορούν το εξωτερικό του αυτοκινήτου και αφορούν εμπρός και πίσω αεροδυναμικούς διαχύτες φτιαγμένους από ανθρακόνημα, από αεροδυναμικά πτερύγια στο μπροστινό μέρος για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και μείωση του συντελεστή οπισθέλκουσας, πλαϊνά μαρσπιέ από ανθρακόνημα και καλύμματα για την εξάτμιση. Τέλος τα κομμάτια που τραβάνε τη περισσότερη προσοχή είναι η πίσω αεροτομή στο τέλος της οροφής και το ανθρακονημάτινο καπό, το οποίο έχει πάνω του αεραγωγούς. 

Χωρίς αλλαγές στο μοτέρ, αποδίδει 306 άλογα

Το μόνο που δεν άλλαξε η Varis, ήταν κάποιο από τα μηχανικά μέρη της GR Corolla, αφού το αυτοκίνητο συνεχίζει να τροφοδοτείται από τον 1,6 λτ. τουρμπάτο τρικύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 304 ίππους και 370 Nm σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Ford
Test Center