Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τροχαίο στη Μεσογείων – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τροχαίο στη Μεσογείων – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

(20/10/2022)

Στη λεωφόρο Μεσογείων σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπου ενεπλάκησαν τρία ΙΧ οχήματα, με το ένα από αυτά να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου.

3 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ένα αναποδογυρισμένο

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα (20/10) στη λεωφόρο Μεσογείων και συγκεκριμένα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής λίγα μέτρα απόσταση από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο ρεύμα προς Σταυρό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο ατύχημα, ενώ ένα από αυτά αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πυροσβεστική & ΕΚΑΒ προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν 2 άτομα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, 12 άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής, επενέβησαν στο σημείο και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα.
 

Καρέ-καρέ οι στιγμές του ατυχήματος

Με βάση το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ένα όχημα μικρού κυβισμού ήταν σταματημένο στο φανάρι περιμένοντας να στρίψει αριστερά στην οδό Αγίας Τριάδας, όταν ένα μεγαλύτερο όχημα κινούμενο με ταχύτητα στη Μεσογείων, προσέκρουσε πάνω του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Κατά συνέπεια, το μικρότερο όχημα χτύπησε το τρίτο ΙΧ, το οποίο προπορευόταν. Ο οδηγός που βρισκόταν στο όχημα που αναποδογύρισε παρέμεινε εγκλωβισμένος στο όχημα για σχεδόν 20 λεπτά. Γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονταν στα παρακείμενα ιατρεία, έφτασαν στο σημείο προσφέροντας άμεσα τις πρώτες βοήθειες μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS