Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Voge SR1 ADV: Ένα Adventure Scooter με Dash cam

8.808 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Voge SR1 ADV: Ένα Adventure Scooter με Dash cam
5 Φωτογραφίες »

- Με Traction Control και ροπή 11 Nm στις 6.500 σ.α.λ.
- LCD οθόνη, θύρα USB & Dash Cam.
- Χώρος για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα και Keyless σύστημα εκκίνησης.
- Δικάναλο ABS και προειδοποίηση απότομου φρεναρίσματος.

Με Traction Control και ροπή 11 Nm στις 6.500 σ.α.λ.

Η νέα πρόταση της Voge στην κατηγορία των 125cc ακούει στο όνομα SR1 Adv και πρόκειται για ένα Adventure Scooter 125cc, που στην καρδιά του έχει έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, κινητήρα 124,9cc με έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο που αποδίδει 11,6 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 11 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η Bosch αναλαμβάνει τον ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος κρατάει την κατανάλωση χαμηλά (γύρω στα 2,8 λίτρα ανά 100 χλμ), δίνοντας στο SR1 Adv μια αυτονομία κοντά στα 290 χιλιόμετρα. Η συγκεκριμένη μονάδα εφοδιάζεται και με Traction Control, για άφοβο άνοιγμα του γκαζιού ακόμα σε ολισθηρό ή βρεγμένο οδόστρωμα.

LCD οθόνη, θύρα USB & Dash Cam

Στον τομέα του εξοπλισμού, η Voge για άλλη μια φορά βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς εξοπλίζει το SR1 Adv με Dash Cam, δηλαδή κάμερα καταγραφής διαδρομών που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του Scooter. Συνδέεται με μια κάρτα μνήμης προδιαγραφών τουλάχιστον Class 10 και χωρητικότητας 128GB, η οποία τοποθετείται σε ειδική υποδοχή κάτω από τη σέλα, ενώ αν γεμίσει αρχίζει αυτόματα να διαγράφει τα παλαιότερα βίντεο. Μια έγχρωμη LCD οθόνη αναλαμβάνει την πληροφόρηση του αναβάτη, πλήρης πληροφοριών, ενώ το Scooter της Voge εξοπλίζεται επίσης με μια θύρα USB για τη φόρτιση των συσκευών του αναβάτη.

Χώρος για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα και Keyless σύστημα εκκίνησης

Ένα από τα πρακτικά πλεονεκτήματα των Scooter είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που αυτά έχουν και το Voge SR1 Adv – πέρα από το ντουλαπάκι στην ποδιά –μπορεί να φιλοξενήσει στον χώρο κάτω από τη σέλα ένα Full Face κράνος και μερικά μικροαντικείμενα, όπως τα αδιάβροχα του αναβάτη και ένα σετ εργαλεία.
Όπως πλέον είναι η νόρμα στα Scooter (και σε όλο και περισσότερες μοτοσυκλέτες) το σύστημα εκκίνησης είναι Keyless, ενώ στο χειριστήριο βρίσκεται και το κουμπί εντοπισμού του SR1 Adv, το οποίο έχει εμβέλεια 30 μέτρων, για να μην ξεχνάς ποτέ που έχεις παρκάρει.

Δικάναλο ABS και προειδοποίηση απότομου φρεναρίσματος

Το σταμάτημα του SR1 Adv αναλαμβάνουν ένας δίσκος 240mm μπροστά με διπίστονη δαγκάνα και ένας δίσκος 220mm πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα, ενώ η όλη διαδικασία του φρεναρίσματος επιβλέπεται από δικάναλο ABS. Μάλιστα σε περίπτωση που ο αναβάτης πατήσει απότομα τα φρένα, το σύστημα ESS (σύστημα ειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος) ανάβει αυτόματα τα LED πίσω φώτα σε λειτουργία αλάρμ, για να ειδοποιήσει οπτικά τα οχήματα που ακολουθούν για το απότομο φρενάρισμα. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 14” και 13” εμπρός και πίσω, με τα ελαστικά που τους ντύνουν να είναι διαστάσεων 110/80 και 130/70 αντίστοιχα.
Η τιμή του Voge SR1 Adv είναι 2.895 ευρώ.

Autotriti.gr
THERINA LINGLONG - MICHELIN