Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Volkswagen ID.7: Με έξυπνο κλιματισμό και 700 χλμ. αυτονομία
11 Φωτογραφίες »

Volkswagen ID.7: Με έξυπνο κλιματισμό και 700 χλμ. αυτονομία

3.864 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2023)

Το Volkswagen ID.7 έκανε το ντεμπούτο του όντας το νέο ηλεκτρικό σεντάν της γερμανικής μάρκας, διαθέτοντας αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα, έξυπνο σύστημα κλιματισμού και οθόνης αφής για το infotainment 15 ιντσών.

Λανσάρεται το δεύτερο τρίμηνο του 2023

Πίστη στις υποσχέσεις της έμεινε η Volkswagen, η οποία είχε υποσχεθεί ότι στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας θα κάνει την προεπισκόπηση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού της σεντάν. Έτσι και έγινε, με τη γερμανική μάρκα να παρουσιάζει το ID.7. Το νέο μοντέλο είναι η έκδοση παραγωγής του ID. Aero concept και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Με καμουφλάζ το εξωτερικό

Η VW δεν αποκάλυψε πλήρως την εξωτερική εμφάνιση, δείχνοντας το νέο σεντάν με πλήρες καμουφλάζ, αλλά μας έδειξε το εσωτερικό και κάποια από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου που θα βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα ΜΕΒ. Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στο σχεδιασμό του VW ID.7, μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο ID. Aero έχοντας μεγαλύτερους καθρέπτες, πιο απλά σε σχεδίαση LED φώτα, ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μικρότερες ζάντες αλουμινίου.

15άρα οθόνη αφής και έξυπνο σύστημα κλιματισμού

Σε αντίθεση με το εξωτερικό, το εσωτερικό αποκαλύπτεται πλήρως, έτσι όπως θα το δούμε στην πράξη, όταν το ID.7 βγει από τη γραμμή παραγωγής. Η οθόνη αφής 15 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό είναι αυτή που ξεχωρίζει και συνδυάζεται με έναν μικρό ψηφιακό πίνακα οργάνων και το επαυξημένης πραγματικότητας head-up display της VW. Η γερμανική μάρκα κάνει ιδιαίτερη μνεία στο σύστημα κλιματισμού που αναγνωρίζει τον οδηγό από το κλειδί και ψύχει ή θερμαίνει το εσωτερικό πριν μπει στο όχημα. Το σύστημα κλιματισμού μπορεί να διανείμει αυτόματα τον αέρα, είτε σε συγκεκριμένα σημεία είτε προς τα σώματα των επιβατών. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν για κάθε επιβάτη μέσω της κεντρικής οθόνης αφής ή με τη χρήση φωνητικών εντολών.

Μεταξόνιο 2.969 χλστ.

Από κει και πέρα η Volkswagen αποκάλυψε επίσης ότι το ID.7 θα έχει μεταξόνιο 2.969 χλστ., ενώ η εκτιμώμενη αυτονομία θα είναι έως και 700 χιλιόμετρα. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε πτυχή του ID.7 θα υπάρξουν προσεχώς. Κλείνοντας να σημειωθεί πως το ηλεκτρικό σεντάν θα είναι διαθέσιμο σε τρεις ηπείρους – Ευρώπη, Ασία (Κίνα) και Βόρεια Αμερική, με την παραγωγή των ευρωπαϊκών μονάδων να γίνεται στο Emden στη Γερμανία μαζί με το ID.4.  

Ντεμπούτο για το πρώτο ηλεκτρικό σεντάν της VW!
- Λανσάρεται το δεύτερο τρίμηνο του 2023.
- 15άρα οθόνη αφής και έξυπνο σύστημα κλιματισμού.
- Μεταξόνιο 2.969 χλστ.
- Για Ευρώπη, Κίνα και ΗΠΑ.
Πως σου φαίνεται;

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO