Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην πρώτη μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο Sebastien Ogier κέρδισε στις 2 από τις 3 Ειδικές Διαδρομές και απέκτησε ένα προβάδισμα 2,8 δλ.

Στην πρώτη μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο Sebastien Ogier κέρδισε στις 2 από τις 3 Ειδικές Διαδρομές και απέκτησε ένα προβάδισμα 2,8 δλ.

WRC Πολωνίας: Μπροστά την 1η μέρα ο Ogier

3.392 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2014)

Από όσα μπορεί κανείς να εξάγει από την πρώτη μόνο μέρα, ο Sebastien Ogier και το Polo R WRC δύσκολα θα έχουν αντίπαλο, με τον Γάλλο της VW να κερδίζει στις 2 από τις 3 Ειδικές Διαδρομές και να προηγείται κατά 2,8 δλ.

Την 1η μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο Sebastien Ogier έδειξε να μην έχει αντίπαλο, καθώς κέρδισε στις 2 από τις 3 Ειδικές Διαδρομές, με το τέλος της ημέρας να τον βρίσκει να προηγείται κατά 2,8 δλ. του 2ου Andreas Mikkelsen, ο οποίος αγωνίζεται και αυτός με VW Polo R WRC. 3ος ήταν ο Kris Meeke με Citroen DS3, ενώ μόλις 0,8 δλ. πίσω του βρέθηκε το Hyundai i20 του Juho Hanninen. 1,1 δλ. πίσω από τον Φινλανδό, στην 5η θέση τερμάτισε την 1η μέρα το άλλο Citroen DS3, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται ο Mads Ostberg.Δύο Hyundai i20 τερμάτισαν στην 6η και 7η θέση, με οδηγούς τους Thierry Neuville και Hayden Paddon, αντίστοιχα. 8ος ήταν ο Jari-Matti Latvala με Polo R και 9ος ο Mikko Hirvonen με Fiesta M-Sport. Τη 10άδα συμπλήρωσε ο Martin Prokop με Ford Fiesta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO