Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη 2η μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο πρωτοπόρος Sebastien Ogier συνάντησε αντίσταση μόνο από τον Andreas Mikkelsen, με τη διαφορά των δύο VW Polo R να είναι μόλις 0,9 δλ.

Στη 2η μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο πρωτοπόρος Sebastien Ogier συνάντησε αντίσταση μόνο από τον Andreas Mikkelsen, με τη διαφορά των δύο VW Polo R να είναι μόλις 0,9 δλ.

WRC Πολωνίας: Πρωτοπόρος ο Ogier και τη 2η μέρα

3.641 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2014)

Σε μία επεισοδιακή 2η μέρα του Ράλι Πολωνίας, όπου ακυρώθηκαν δύο Ειδικές Διαδρομές, ο Sebastien Ogier διατήρησε το προβάδισμά του, αν και η διαφορά του από τον 2ο Mikkelsen μειώθηκε στα 0,9 δλ.

Στη 2η μέρα του Ράλι Πολωνίας, ο πρωτοπόρος Sebastien Ogier συνάντησε αντίσταση μόνο από τον Andreas Mikkelsen, ο οποίος έφερε το VW Polo R του μόνο 9 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από το αντίστοιχο του Γάλλου της Volkswagen.Προεξάρχον χαρακτηριστικό της αγωνιστικής δράσης ήταν η ακύρωση της 7ης και της 8ης Ε.Δ. που έλαβαν χώρα στη Λιθουανία, λόγω της ανασφαλούς παρουσίας πολύ μεγάλου αριθμού θεατών, αλλά και εξαιτίας της κακής κατάστασης του τερέν, καθώς τα 1α οχήματα άφηναν πίσω τους βαθιά αυλάκια, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στα επόμενα πληρώματα.18,6 δλ. πίσω από το δίδυμο των πρωτοπόρων, βρέθηκε ο Mads Ostberg της Citroen, με τη διαφορά του από τον 4ο Jari-Matti Latvala με το VW Polo να είναι 12,5 δλ. Ο Kris Meeke με Citroen DS3 περιορίστηκε στην 5η θέση, 6,8 δλ. μπροστά από το Hyundai i20 του Juho Hanninen. 7ος ήταν ο Mikko Hirvonen, 9,3 δλ. μπροστά από τον Robert Kubica, ο οποίος οδηγούσε ένα ίδιο Ford Fiesta RS. 9ος ήταν ο Elfyn Evans, 1,4 δλ. μπροστά από το Hyundai του Thierry Neuville που συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO