Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;

 Σχολιάστε 
101.103 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Στο εργονομικό εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga δεσπόζει μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με διάσταση στις 13,2 ίντσες, ίδια με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που αλλάζει χρώματα
2 Φωτογραφίες »

Στο εργονομικό εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga δεσπόζει μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με διάσταση στις 13,2 ίντσες, ίδια με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που αλλάζει χρώματα αναλόγως του επιλεγμένου drive mode.

Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Σύγκριση από τους αερόσακους, τα συστήματα υποβοήθησης και τα φώτα, μέχρι οθόνες, ζάντες και AC.

Καλή ποιότητα κατασκευής έχουν και τα δύο, αλλά το Honda χάνει πόντους λόγω των μικρών οθονών

Τονίσαμε προηγουμένως πως το Ford Kuga υπερτερεί εξοπλιστικά του Honda ZR-V, με την ψηφιακή διακόσμηση της καμπίνας να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της υπεροχής. Σε μία εποχή που τα καινούργια αυτοκίνητα παίρνουν μεγάλες οθόνες, το Honda ZR-V μένει πίσω λόγω της 9άρας οθόνης (σε όλες τις εκδόσεις) και του σχετικά μικρού ψηφιακού πίνακα οργάνων (7 ιντσών στην «βασική»). Για αυτό και χάνει πόντους στην συνολική εικόνα του, παρά την αρκετά φροντισμένη ποιότητα κατασκευής. Την ίδια στιγμή, το ανανεωμένο Ford έρχεται με τη νέα, μεγάλη οθόνη infotainment (13,2 ίντσες) και το digital καντράν των 12,3 ιντσών, αμφότερα διαθέσιμα από την εισαγωγική έκδοση Titanium.
 
Κατά τα άλλα, το Kuga έχει ορισμένες έξτρα ηλεκτρικές ευκολίες και τεχνολογίες ασφάλειας, σε αρκετά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το ZR-V. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε στην αυτόματη εναλλαγή μεσαίας και μεγάλης σκάλας στους προβολείς και στο σύστημα επαγρύπνησης οδηγού. Στα «+» του Honda συμπεριλαμβάνουμε τους 11 αερόσακους και τα στάνταρ θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Kuga Vs Honda Zr-v
Σελίδα 3Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Kuga και Honda Zr-v
Σελίδα 4Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο και πού; Δες την αναλυτική βαθμολογία - σκορ
Σελίδα 5Συγκριτικό Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
Mercedes
OPEL