Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Kuga και Honda Zr-v

 Σχολιάστε 
7.844 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Και το Honda ZR-V έχει μεγάλο ρεζερβουάρ (57 λτ.), που σημαίνει ότι με λελογισμένη οδήγηση θα κινηθείς για πολλά χιλιόμετρα, δίχως επίσκεψη στο βενζινάδικο (μέση κατανάλωση 6,2 λτ./100 χλμ.).
4 Φωτογραφίες »

Και το Honda ZR-V έχει μεγάλο ρεζερβουάρ (57 λτ.), που σημαίνει ότι με λελογισμένη οδήγηση θα κινηθείς για πολλά χιλιόμετρα, δίχως επίσκεψη στο βενζινάδικο (μέση κατανάλωση 6,2 λτ./100 χλμ.).

Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Ποιο «καίει», ποιο προσπερνά, ποιο κάνει φασαρία, ποιο χωράει περισσότερα, ποιο φρενάρει... Απαντήσεις για κάθε απορία.

Κινητήρας: Ford για οικονομία, Honda για επιδόσεις

Η τεχνολογία του μηχανικού συνόλου των δύο μοντέλων έχει την εξής ομοιότητα: και τα δύο συνδυάζουν ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα (που λειτουργεί σε κύκλο 'Ατκινσον) με ένα ισχυρό ηλεκτρομοτέρ (2 στην περίπτωση του Honda). Αυτή η μεγάλη ισχύς του ηλεκτροκινητήρα κάνει τη διαφορά στις αστικές μετακινήσεις, στις οποίες το αυτοκίνητο μπορεί και κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, καταγράφοντας πολύ χαμηλές καταναλώσεις.
 
Πιο οικονομικό από τα δύο είναι το Ford Kuga που σε μέσες συνθήκες «καίει» λιγότερα από 6 λίτρα και μέσα στην πόλη μπορεί να πέσει ακόμη και κάτω από τα 5. Μέση πραγματική κατανάλωση στα 6,2 λίτρα έχει το Honda ZR-V (184 PS), που «καίει» λίγο παραπάνω στο ταξίδι. Θυμίζουμε πως το ιαπωνικό SUV έχει μία ιδιαίτερη τεχνολογία, με το θερμικό μοτέρ να παράγει ρεύμα για τους δύο ηλεκτροκινητήρες.
 
Ως προς τις επιδόσεις, το Honda ZR-V κερδίζει την επιμέρους «κόντρα. Στην επιτάχυνση από στάση (0-100 χλμ./ώρα) είναι 1 δλ. ταχύτερο, ενώ προσπερνά στο 60-100 χλμ./ώρα μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα (4 Vs 4,5 δλ. ή 11 μέτρα νωρίτερα).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Kuga Vs Honda Zr-v
Σελίδα 3Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο και πού; Δες την αναλυτική βαθμολογία - σκορ
Σελίδα 5Συγκριτικό Ford Kuga Vs Honda Zr-v: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
test center
Audi