Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Υδρογονοκίνητο Ineos Grenadier με δάνειο από τη Hyundai
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Υδρογονοκίνητο Ineos Grenadier με δάνειο από τη Hyundai

2.220 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Τις γνώσεις της Hyundai στην υδρογονοκίνηση θα χρησιμοποιεί η Ineos, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την μάρκα το σκληροτράχηλο off-road, Grenadier θα κατασκευαστεί και με σύστημα κυψελών καυσίμου!!!

Η Ineos Automotive ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή του, Grenadier τον Ιούλιο του 2022. Ωστόσο, αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν προορίζεται για την έκδοση βενζίνης και ντίζελ του δυναμικού off-road SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Υδρογονοκίνητο με δάνειο από τη Hyundai

Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής φίρμας, η Ineos θα κατασκευάσει επίσης το Grenadier Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) Concept, δηλαδή ένα μοντέλο με υδρογόνο που θα ξεκινήσει δοκιμές εντός και εκτός δρόμου μέχρι το τέλος του 2022. Μάλιστα η κίνηση αυτή αποσκοπεί στη θέση της εταιρείας να υποστηρίξει το υδρογόνο ως καθαρή ενεργειακή λύση για μελλοντικές εκδόσεις του οχήματος.
 
Η τεχνολογία κυψελών καυσίμου του Grenadier FCEV Concept, φυσικά, θα προέλθει από την Hyundai μέσω της συμφωνίας για συνεργασία που υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο εταιρείες τον Νοέμβριο του 2020.
 

H Ineos παράγει υδρογόνο 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ineos είναι μία από τις μεγαλύτερες χημικές εταιρείες στον κόσμο, που παράγει περίπου 300.000 τόνους υδρογόνου ετησίως ως υποπροϊόν άλλης χημικής παραγωγής. Η Ineos έχει επίσης τη θυγατρική Inovyn, η οποία ειδικεύεται στην ηλεκτρόλυση για την παραγωγή υδρογόνου.
 

Και με κινητήρες εσωτερικής καύσης 

Κλείνοντας θυμίζουμε πως το Ineos Grenadier, πέραν από το σύστημα κυψέλων καυσίμου υδρογόνου, θα προσφέρεται και με εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ που προέρχονται από την BMW, οι οποίοι συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που επίσης προέρχεται από την γερμανική μάρκα.

Επιβεβαιώθηκε το υδρογονοκίνητο Ineos Grenadier
-Θα κατασκευαστεί και με σύστημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου από τη Hyundai.
-Σύντομα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές εντός και εκτός δρόμου.
Θα αξίζει ένα «καθαρόαιμο» off-road SUV που θα «καίει» υδρογόνο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Skoda