Ξέχασαν κορίτσι 2 ετών στο αυτοκίνητο & πέθανε | Το 22ο παιδί στις ΗΠΑ

Ξέχασαν κορίτσι 2 ετών στο αυτοκίνητο & πέθανε | Το 22ο παιδί στις ΗΠΑ

1.937 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2022)

Κοριτσάκι 2 ετών έχασε τη ζωή του όταν οι γονείς την ξέχασαν στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα. Το 22ο παιδί που πεθαίνει από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα μέσα στον Αύγουστο.

Κοριτσάκι 2 ετών, θύμα του φονικού φαινομένου «hot cars»

Ένα 2χρονο κοριτσάκι από το Νιου Τζέρσεϊ πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της, οι οποίοι την ξέχασαν κλειδωμένη εκεί για 7 ώρες, όπως γράφει η «Daily Mail». Το μικρό κορίτσι δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύχθηκε μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, όπου βρισκόταν παρκαρισμένο.

Διαβάστε ακόμη - Κίνδυνος: Έως και 57°C στην καμπίνα με ντάλα ήλιο!

Το παιδί εντοπίστηκε από γείτονα της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Οι διασώστες προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ωστόσο ήταν πολύ αργά καθώς το παιδί είχε πάθει καρδιακή ανακοπή και απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα και ενημέρωσε τους γονείς για την τραγωδία. Μάρτυρες δήλωσαν ότι οι γονείς ούρλιαζαν από τον πόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι το κοριτσάκι τους είχε χαθεί μέσα στο όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το 22ο θύμα hot car φέτος στις Η.Π.Α.

Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο. Οι Αμερικανοί έχουν βαφτίσει αυτό το φαινόμενο «hot cars» και αποκαλεί μια μάστιγα αφού από καθαρή αμέλεια έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 850 παιδιά λόγω θερμοπληξίας από το 1998 έως και σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των Η.Π.Α.. Το 2018 μάλιστα, σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ καθώς 52 παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή σε hot cars, επειδή οι γονείς τα άφησαν στο αυτοκίνητο -επίτηδες ή από αμέλεια- για να πάνε σε μια δουλειά, για ψώνια ή κάτι παρόμοιο. Κατά μέσο όρο, 38 παιδιά κάτω των 15 ετών πεθαίνουν ετησίως από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CORAL GAS KALOKAIRI
JEEP