Ο οίκος εγκατέστησε το δικό του πρόγραμμα στον εγκέφαλο του εργοστασιακού V6 3λιτρου ΤFSI κινητήρα.

Ο οίκος εγκατέστησε το δικό του πρόγραμμα στον εγκέφαλο του εργοστασιακού V6 3λιτρου ΤFSI κινητήρα.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για το Α7 παρουσίασε ο γνωστός γερμανικός οίκος ABT.

Το Audi A7 της ΑΒΤ

4.246 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

Το δικό της βελτιωτικό πακέτο για το Audi A7 παρουσίασε η ΑΒΤ. Δείτε το αναλυτικά.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για το Α7 παρουσίασε ο γνωστός γερμανικός οίκος ABT, προσφέροντας στο μοντέλο αναβαθμίσεις τόσο στη εξωτερική του εμφάνιση όσο και στο μηχανικό του σύνολο.

Όσον αφορά λοιπόν τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, μπορεί να αφορούν μόνο την προσθήκη ενός σετ aftermarket ζαντών, ωστόσο όταν μιλάμε για 22άρες ζάντες, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι μπορούν και κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει αμέσως.
 
Περνώντας στις αναβαθμίσεις του μηχανικού συνόλου, ο οίκος εγκατέστησε το δικό του πρόγραμμα στον εγκέφαλο του εργοστασιακού V6 3λιτρου ΤFSI κινητήρα με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη του μοτέρ να φτάσει τους 425 ίππους και τα 550 Νm ροπής από τα 340 άλογα και τα 500 Νm ροπής που αποδίδει στην εργοστασιακή του έκδοση. Λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις δεν έχουν ανακοινωθεί, είναι σίγουρο πάντως πως το βελτιωμένο μοντέλο μπορεί να πετυχαίνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5,3 δλ.

Η ΑBT έχει ανακοινώσει ήδη πως ετοιμάζει βελτιωτικό πακέτο και για την έκδοση του 3λιτρου TDI κινητήρα που αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 286 άλογα και 620 Νm ροπής μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Hyundai
4green