ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για να τα βάλει με τα «θηρία» το αγωνιστικό Mini Coupe θα αποδίδει 250 ίππους και 330 Nm ροπής
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για να τα βάλει με τα «θηρία» το αγωνιστικό Mini Coupe θα αποδίδει 250 ίππους και 330 Nm ροπής

Νέο Mini Coupe: η αγωνιστική έκδοση!

(23/6/2011)

Μόλις λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου Mini Coupe, η εταιρεία παρουσιάζει επίσημα και την αγωνιστική του έκδοση. Το αυτοκίνητο θα λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring, ενώ ο κινητήρας των 1,6 λίτρων έχει φτάσει τους 250 ίππους και τα 330 Nm ροπής!

Η ακριβής ονομασία του είναι «Mini John Cooper Works Coupé Endurance» και το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο που μας παρουσιάζει η Mini ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της από το πρωτάθλημα Mini Challenge, αλλά και από την επαφή της με το WRC (βλέπε: Countryman WRC). Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα λάβει μέρος στον ιδιαίτερα απαιτητικό 24ωρο αγώνα του Nurburgring, ενώ η ιπποδύναμη του μοτέρ των 1,6 λίτρων έχει ανέβει στους 250 ίππους με την απόδοση της ροπής επίσης να έχει αυξηθεί στα 330 Nm. Εντυπωσιακά μεγέθη εάν αναλογιστεί κανείς ότι η ταχύτερη έκδοση παραγωγής με τον ίδιο κινητήρα παράγει 211 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ η Mini αναφέρει ότι η τελική ταχύτητα του αγωνιστικού θα ξεπερνά τα 240 χ.α.ω.

Μέρος του Aerodynamics Package είναι και η μεγάλη πίσω αεροτομή

Μέρος του Aerodynamics Package είναι και η μεγάλη πίσω αεροτομή

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αυτοκίνητο θα λάβει μέρος στην κατηγορία «SP 3T», ενώ φέρει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία όπως: κλωβό ασφαλείας για τον οδηγό, ένα και μοναδικό μπάκετ κάθισμα με ζώνη ασφαλείας 6 σημείων και σύστημα HANS (Head And Neck Support), ενώ τέλος υπάρχει αγωνιστικά ρυθμισμένο ABS, και σύστημα DSC με αντίστοιχες ρυθμίσεις. Εξωτερικά, το αυτοκίνητο φέρει το πακέτο «John Cooper Works Aerodynamics Package» που περιλαμβάνει: εμπρός αεροτομή στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, τεράστια πίσω ρυθμιζόμενη αεροτομή, και το εξίσου εντυπωσιακό diffuser στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα.
Leasing
SKODA EXYPNES YPHRESIES