Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο K.Raikkonen σκέφτεται να ξαναγυρίσει στο χώρο της Formula 1, αφού έχει ακόμα αρκετά να προσφέρει.

Ο K.Raikkonen σκέφτεται να ξαναγυρίσει στο χώρο της Formula 1, αφού έχει ακόμα αρκετά να προσφέρει.

Ο Kimi Raikkonen στην Williams;

(20/9/2011)

Οι φήμες αρχίζουν και οργιάζουν στο όνομα του Kimi Raikkonen σχετικά με την επιστροφή του στο χώρο της Formula 1. Ο 31χρονος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Williams για… προσωπικούς λόγους.

Πρόσφατα ο Kimi Raikkonen βρέθηκε στο εργοστάσιο της Williams. Σύμφωνα με ξένα τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα μέσα μαζική ενημερότητας, ο Kimi βρέθηκε στο Grove, όπου και ξεναγήθηκε από τον Adam Parr, διευθύνων σύμβουλος της Williams. Έγινε λόγος για επίσκεψη που αφορά προσωπικούς λόγους, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Raikkonen σκέφτεται την επιστροφή του στο χώρο της Formula 1 για την επόμενη σεζον. Έτσι, η βρετανική ομάδα, αφού υπάρχει και η συνεργασία της με τη Renault, δίνει στον Kimi έναν λόγο παραπάνω να υπογράψει ένα συμβόλαιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Σίγουρα υπάρχουν όμως κάποια μελανά σημεία σε αυτή τη συνεργασία, αφού το επίπεδο της ομάδας, ειδικά για φέτος, είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και επίσης θα είναι δύσκολα για τον Sir Frank Williams να καλύψει το χρηματικό κασέ του 31χρονου οδηγού αγώνων.

Δυνατό χαρτί για την ομάδα της Williams, αφού κουβαλάει στην πλάτη του χορηγούς, είναι ο οδηγός Pastor Maldonado που ενδεχομένως να βρίσκεται και το 2012 στην βρετανική ομάδα. Από την άλλη, ο Rubens Barrichello επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.
Toyota
TA 4 THELO PSAXNO