Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Sebastian Loeb είναι έτοιμος για μια ακόμα νίκη, μετά τη 2η μέρα του WRC Rallye Ισπανίας που τον βρήκε στην 1η θέση.

O Sebastian Loeb είναι έτοιμος για μια ακόμα νίκη, μετά τη 2η μέρα του WRC Rallye Ισπανίας που τον βρήκε στην 1η θέση.

WRC Ισπανίας – Ο Loeb το πάνω χέρι

(22/10/2011)

Το τέλος της 2η ημέρας του WRC Rally Ισπανίας βρήκε τον Sebastian Loeb με Citroen να έχει το πάνω χέρι, με μικρή διαφορά όμως (27,6 δλ. ) από τον δεύτερο Jari-Matti Latvala με Ford.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις που ήθελαν τον Loeb να εκμεταλλεύεται τις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της 2ης ημέρας του WRC Iσπανίας προκειμένου να διευρύνει τη διαφορά του, ο Γάλλος οδηγός της Citroen βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με μικρή όμως διαφορά από τον 2ο Jari-Matti Latvala. O οδηγός της Ford με το Fiesta πραγματοποίησε εξαιρετικό χρόνο στη 12η και τελευταία ειδική διαδρομή του Σαββάτου, κλείνοντας «την ψαλίδα» και βάζοντας φωτιά στις ειδικές της Κυριακής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο ίδιος Latvala δήλωσε: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ σε ασφάλτινες διαδρομές. Δεν κατάφερα ακριβώς να πιάσω τον Loeb αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα αυξήσω την πίεση αύριο».

Από την άλλη, ο πολυπρωταθλητής Loeb υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο αύριο γιατί ο Latvala πάει πολύ καλά. Έχω πολύ καλό προαίσθημα για αύριο».

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Mikko Hirvonen επίσης με Ford. Toν ακολουθεί ο Dani Sordo με Μini, ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ο Sebastian Ogier με Citroen, ο οποίος δεν δείχνει τη συνήθη δυναμική που έχει φέτος.

Mείνετε συντονισμένοι στο www.autotriti.gr και διαβάστε αύριο το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Rally Iσπανίας, όλα τα αποτελέσματα καθώς και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallye λίγο πριν κριθεί οριστικά ο φετινός τίτλος.

Mετά τη λέξη της 2ης ημέρας και τη 12η ειδική διαδρομή, η κατάταξη των οδηγών έχει ως εξής:

&&&& &&&&1. Sebastien Loeb Citroen 3ω06λ01.3δ
&&&&2. Jari-Matti Latvala Ford + 27.6δ
&&&& &&&&3. Mikko Hirvonen Ford + 1λ51.8δ
&&&& &&&&4. Dani Sordo Mini + 2λ29.2δ
&&&& &&&&5. Sebastien Ogier Citroen + 3λ41.4δ
&&&& &&&&6. Kris Meeke Mini + 4λ11.9δ
&&&& &&&&7. Mads Ostberg Stobart Ford + 4λ49.1δ
&&&& &&&&8. Henning Solberg Stobart Ford + 6λ42.0δ
&&&& &&&&9. Evgeny Novikov CRT Citroen + 7λ19.8δ
10. Matthew Wilson Stobart Ford + 8λ48.8δ
&&&& &&&&
Toyota
Autotriti.gr