Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Kimi Raikkonen θα φορέσει τα χρώματα της Lotus-Renault και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο Kimi Raikkonen θα φορέσει τα χρώματα της Lotus-Renault και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

O Kimi Raikkonen στη Renault

(30/11/2011)

Επιτέλους, o Kimi Raikkonen επιστρέφει στη Formula 1 για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και μετά από μια επίσκεψη από τη Williams, κατέληξε στην ομάδα της Renault.

Υπήρχαν φήμες ότι τελικά ο Kimi Raikkonen θα επιστρέψει στη Formula 1, ενώ υπήρχαν και αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον 32χρονο να έχει υπογράψει με την ομάδα της Williams. Τελικά, παρά τις φήμες και τις παραπληροφορήσεις, ο Kimi Raikkonen επίσημα επιστρέφει στην Formula 1 ντυμένος στα χρώματα της Lotus Renault.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Kimi ή για πολλούς «Iceman», νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του και είναι σίγουρος ότι μπορεί ακόμα να δώσει αρκετά ακόμα, παρά τα όσα ακούγονται στο χώρο. Επίσης, είπε ότι στους αγώνες με τα Nascar δεν ένιωσε το ίδιο συναίσθημα με αυτό που έχει νιώσει στην F1, έτσι μετά από ώριμη σκέψη και με αρκετές επαφές επέστρεψε στο χώρο που αγαπάει, καταλήγοντας στην ομάδα της LotusRenault, όπου συμφώνησε να βρίσκεται στο οδηγικό σχήμα του 2012. Τέλος, αποκάλυψε ότι οι επιλογές του ήταν να βρεθεί στην ομάδα της Williams ή στην Lotus-Renault.
Toyota
Autotriti.gr