Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σοκαρίστηκε ο Button που ο Kimi Raikkonen υπέγραψε με την LRGP αντί με τη Williams.

Σοκαρίστηκε ο Button που ο Kimi Raikkonen υπέγραψε με την LRGP αντί με τη Williams.

Εξεπλάγην με τον Kimi, ο Button!

(6/12/2011)

Μετά από την ανακοίνωση της συνεργασίας του Kimi Raikkonen με τη Lotus-Renault, ο Jenson Button αποκάλυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα ως προς την επιστροφή του... Iceman.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 εξεπλάγην από την επιστροφή του Kimi Raikkonen στη Formula 1, καθώς και τη συμφωνία που έκλεισε η Lotus-Renault μαζί του. Ο Button είχε την εντύπωση ότι θα έμενε στη Williams και θα υπογράψει και συμβόλαιο, αλλά μετά την ανακοίνωσή του με την LRGP, ο Βρετανός δεν το πίστευε. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Kimi είναι πολύ ανταγωνιστικός οδηγός και θέλει πραγματικά να τρέξει μαζί του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Επίσης, ο Button σχολίασε την ικανότητα που έχει ο Raikkonen ως οδηγός και γενικά το πόσο έμπειρος είναι πάνω στο δρόμο. Ο Kimi συνεργάζεται πολύ καλά με την ομάδα του και από μέσα, αλλά και εκτός του μονοθέσιου του. Επίσης, ανέφερε πως ξέρει αρκετά πράγματα σε σχέση με το μηχανολογικό κομμάτι και παρεμβαίνει σε ότι θεωρεί ότι μπορεί να αποδώσει μέσα στον αγώνα. Όπως και να έχει, ο Βρετανός είναι χαρούμενος που ο Raikkonen βρίσκεται και πάλι κοντά σε αυτό που αγαπάει. &&&&
Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO