ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Bruno Senna βλέπει την φετινή χρονιά ως μια ακόμα εμπειρία.

Ο Bruno Senna βλέπει την φετινή χρονιά ως μια ακόμα εμπειρία.

Πιο έμπειρος ο Senna

(28/12/2011)

Ο Βραζιλιάνος νιώθει αρκετά πιο έμπειρος μετά το πέρασμά του από τη HRT και –φέτος- από τη Renault, ενώ υπάρχουν συζητήσεις αυτό τον καιρό με την ομάδα της Williams.

Ο Bruno Senna έχει περάσει μέχρι στιγμής από την HRT και από την ομάδα της Renault (Lotus πλέον). Η φετινή παρουσία του Βραζιλιάνου δεν ήταν εξαιρετική αλλά όχι και άσχημη. Ο Senna αντικατέστησε τον Nick Heidfeld στη μέση της σεζόν και κατάφερε να αποδώσει ότι μπορούσε με το όχι και τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ωστόσο, κατάφερε με αρκετή δουλειά να πάρει τους πρώτους βαθμούς στην πίστα της Monza.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Βέβαια, οι επιδόσεις του δεν ήταν αρκετές για να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο οδηγό στην ομάδα της Renault, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει το οδηγικό της σχήμα για το 2012, που είναι οι Kimi Raikkonen και ο Romain Grosjean. Ο Senna πιστεύει όμως ότι τη χρονιά που μας πέρασε του έμαθε αρκετά και τον έκανε ακόμα πιο έμπειρο. Το προφίλ του θεωρεί ότι έχει ανέβει αρκετά στα μάτια των υπόλοιπων ομάδων και θα έχει πιο πολλές επιλογές αργότερα. Τέλος, ο Βραζιλιάνος εξετάζει και την επιλογή της Williams, ο οποίος θα παλέψει με τον Barrichello και τον Sutil για την ανοιχτή θέση της ομάδας του Sir Frank.
HUYNDAI
DS