Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κόβεται....το πρωτότυπο Mini Rocketman από την παραγωγή όπως φαίνεται.

Κόβεται....το πρωτότυπο Mini Rocketman από την παραγωγή όπως φαίνεται.

Κόβεται....το πρωτότυπο Mini Rocketman;

(24/1/2012)

Παρά το γεγονός ότι όταν παρουσιάστηκε έγινε δεκτό με ενθουσιασμό, το πρωτότυπο Mini Rocketman φαίνεται τελικά πως δεν θα βρει το δρόμο για την παραγωγή, αφού για μια σειρά από λόγους οι άνθρωποι της Mini το αποσύρουν.

Το πρωτότυπο Rocketman ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που συγκέντρωσαν το αυξημένο ενδιαφέρον όσων το είδαν από κοντά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2011. Μάλιστα, οι στόχοι που είχαν αρχικά τεθεί για το Rocketman ήταν ιδιαίτερα υψηλοί, αφού στα πλάνα της Mini ήταν με αυτό το αυτοκίνητο να ανταγωνιστεί το smart fortwo της ανταγωνίστριας Daimler.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα όμως με καινούριες αναφορές από τη Γερμανία, οι άνθρωποι της Mini έχουν πλέον «δεύτερες σκέψεις» για το Rocketman και για το κατά πόσο θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υψηλές προσδοκίες όταν μπει στην παραγωγή. Μάλιστα, φήμες θέλουν πλέον το Rocketman να μπαίνει οριστικά στα συρτάρια και σύντομα να αντικαθίσταται από ένα εντελώς νέο concept. Μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επαληθευτούν ή αν αποτελούν απλά ανυπόστατες φήμες. Σε κάθε περίπτωση, δική μας άποψη είναι πως ακόμα και αν το Rocketman αποσυρθεί, θα αντικατασταθεί από ένα εξίσου ενδιαφέρον concept.
Toyota
NISSAN