Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με την ομάδα της Lotus, ο Kimi Raikkonen έχει δείξει έναν εντελώς άλλο εαυτό από αυτόν που είχε κάποτε.

Με την ομάδα της Lotus, ο Kimi Raikkonen έχει δείξει έναν εντελώς άλλο εαυτό από αυτόν που είχε κάποτε.

Ο άλλος εαυτός του Kimi

(14/2/2012)

O Kimi Raikkonen επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο χώρο της Formula 1, δείχνοντας πια έναν άλλο εαυτό, αφού ο Φιλανδός συμμετέχει και εργάζεται σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Πολλοί ίσως να γνωρίζεται έναν Kimi, ως ένα μοναχικό οδηγό, αφού παλαιότερα το μόνο που έκανε ήταν να βρίσκεται στην ομάδα μόνο και μόνο για να οδηγεί το μονοθέσιο και τίποτα παραπάνω. Τώρα πια όμως, ο Φιλανδός είναι αρκετά ενεργός στις δραστηριότητες της ομάδας και συνεργάζεται με τους ανθρώπους της Lotus για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ίσως δεν είναι πια ο Kimi που γνώριζαν οι περισσότεροι. Κάτι τέτοιο υποστηρίζουν και οι Lopez και Boullier, οι οποίοι μίλησαν σε γνωστό γερμανικό περιοδικό του χώρου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο ιδιοκτήτης της Lotus, Gerard Lopez, θεωρεί ότι η φήμη για τον χαρακτήρα του δεν τον ακολουθεί στο χώρο της ομάδας του, αφού ο Kimi νιώθει ως μέλος της οικογένειας και είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει κάτι, ενώ πιστεύει ότι έκανε καλή επιλογή με το να τον φέρει στην ομάδα. Από την άλλη ο Boullier, χαρακτηρίζει τον Raikkonen ως αγωνιστή και ότι έχει ταιριάξει με τους ανθρώπους της ομάδας, μιας και μιλάνε όλοι την ίδια γλώσσα.
Autotriti.gr
VW