Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Hyundai i-oniq Concept είναι ένα σπορ υβριδικό όχημα.

Το νέο Hyundai i-oniq Concept είναι ένα σπορ υβριδικό όχημα.

Το νέο πρωτότυπο i-oniq της Hyundai

(2/3/2012)

Η Hyundai αποκάλυψε ένα πρωτότυπο με την ονομασία i-oniq, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και θα δώσει μια πρώτη γεύση για το τι περιμένουμε να δούμε από τους Κορεάτες το προσεχές μέλλον.

Το νέο Hyundai i-oniq Concept είναι ένα σπορ υβριδικό όχημα που εφοδιάζεται με ένα 1000άρη τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος φορτίζει τις μπαταρίες ιόντων λιθίου ενός ηλεκτροκινητήρα που παράγει 80 kW (109 ίππους). Η αυτονομία του με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα φτάνει μέχρι και τα 120 χιλιόμετρα, ενώ σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα φτάνει τα 700 χλμ με τις εκπομπές ρύπων CO2 στα 45 γραμ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο σχεδιασμός του είναι πολύ εντυπωσιακός με hatchback στοιχεία και με αρκετά μυώδεις «νεύρα» κατά μήκος του αμαξώματος. Το μήκος του είναι 4,4 μέτρα και η καμπίνα του χωράει άνετα να μεταφέρει 4 ενήλικες επιβάτες. Το ταμπλό έχει μια μικρή κλίση προς τον οδηγό, ενώ έχει εξοπλιστεί με αρκετά high tech τεχνολογίες. Περισσότερες όμως πληροφορίες θα έχουμε στις 6 Μαρτίου (Press day) που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης.
Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG