Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι ζάντες φαίνονται αμέσως ότι είναι δημιούργημα και ιδέα της Maserati.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι ζάντες φαίνονται αμέσως ότι είναι δημιούργημα και ιδέα της Maserati.

Abarth 695 Tributo Maserati

(22/5/2012)

Η Abarth Αγγλίας ανακοίνωσε την τιμή που κοστολογεί το συλλεκτικό Abarth 695 Tributo Maserati, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι της Γενεύης.

Στην τιμή των 39.630 ευρώ κοστολόγησε την αξία του συλλεκτικού μοντέλου Abarth 695 Tributo Maserati η αντιπροσωπεία της Abarth στην Αγγλία, το οποίο εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε με τη συνεργασία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το μοντέλο θα παραχθεί σε 499 μονάδες και θα είναι αποκλειστικά στην ανοιχτή έκδοση του μικρού σκορπιού.

Να θυμίσουμε ότι από μηχανικής άποψης, θα κρατήσει τον γνώριμο T-Jet 1,4 λτ. που αποδίδει 180 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Competizione με paddles στο τιμόνι.

Οι ζάντες φαίνονται αμέσως ότι είναι ιδέα της Maserati και είναι 17 ίντσες με την ονομασία «Neptun». Επίσης, διακρίνονται τα μεγάλα Brembo φρένα (305 χλστ.) και οι τετραπίστονες δαγκάνες. Εντύπωση προκαλεί και το σύστημα «Record Monza» που ενσωματώνεται στην εξαγωγή και βελτιώνει τον ήχο που παράγεται από την εξάτμιση. Ακόμα μια στιλιστική πινελιά της Maserati είναι το ιδιαίτερο χρώμα του αμαξώματος που λέγεται «Pontevecchio Bordeaux», ενώ η μαλακή οροφή έχει βαφτεί σε γκρι απόχρωση. Το εσωτερικό του έχει αρκετά διακριτικά που υποδηλώνουν την έκδοσή του, καθώς και το συγκεκριμένο αριθμό παραγωγής του κάθε αυτοκινήτου.

Ο «μικρός σκορπιός» θα έχει παραγωγή μόλις 499 μονάδες και θα είναι αποκλειστικά cabrio.

Ο «μικρός σκορπιός» θα έχει παραγωγή μόλις 499 μονάδες και θα είναι αποκλειστικά cabrio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN