Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο CVT κιβώτιο της Honda.

Το νέο CVT κιβώτιο της Honda.

Honda: Νέο κιβώτιο CVT

(24/5/2012)

Η Honda Motor Co., Ltd. παρουσίασε ένα νέο κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση κίνησης (CVT) για μεσαία αυτοκίνητα, που βελτιώνει σημαντικά τις οδηγικές επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου.

Το νέο CVT είναι η τελευταία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

προσθήκη στη σειρά νέων τεχνολογιών επόμενης γενιάς «Earth Dreams Technology».Επίσης ανακοινώθηκε ότι τα νέα Step WGN και Step WGN Spada θα είναι τα πρώτααυτοκίνητα που θα εφοδιάζονται με το νέο CVT και θα προσφέρουν την καλύτερηοικονομία καυσίμου στην κατηγορία τους.*

Στοχεύοντας στη βελτίωση τηςκατανάλωσης, το νέο CVT είναι συμβατό με ένα σύστημα idle stop, ενώχρησιμοποιεί ηλεκτρική αντλία λαδιού υψηλής απόδοσης. Το G-Design Shift, ένανέο, συντονισμένο σύστημα ελέγχου επιλογής σχέσης, γκαζιού και υδραυλικών,ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του οδηγού, διατηρεί ισχυρή και ομαλήεπιτάχυνση και συμβάλλει στη δημιουργία σπορ οδηγικής αίσθησης. Χάρη σΆ αυτό τοσυνδυασμό τεχνολογιών, σε μία συγκριτική δοκιμή οχημάτων της ίδιας κατηγορίας,το νέο CVT προσφέρει 5% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από ένα συμβατικό CVT και10% καλύτερη από ένα 5-τάχυτο αυτόματο.**

Το Νοέμβριο του 2011, η Hondaανακοίνωσε την «Earth Dreams Technology», μία σειρά τεχνολογιών επόμενης γενιάςγια αυτοκίνητα που βελτιώνουν σημαντικά τόσο τις οδηγικές επιδόσεις όσο και τηνκατανάλωση, συνδυάζοντας την περιβαλλοντική συμβατότητα με την γνώριμη οδηγικήαπόλαυση Honda. Οι πρώτες τεχνολογίες της σειράς ήταν ο νέος κινητήρας και τοCVT για μικρά μοντέλα που εξόπλισαν το N BOX. Το νέο CVT για μεσαία οχήματα τοοποίο θα προσφέρεται με τα νέα Step WGN και Step WGN Spada είναι η δεύτερητεχνολογία αυτής της φιλοσοφίας.

Βασικά χαρακτηριστικά τουνέου CVT για μεσαία μοντέλα

•        Η νέα, αποδοτική ηλεκτρική αντλία λαδιού, ο ανθεκτικόςιμάντας και το αποκλειστικό λάδι CVT αυξάνουν την απόδοση του κιβωτίουβελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου.

•        Η ευρεία κλιμάκωση προσφέρει ταχύτητες ταξιδιού με καλύτερηροπή στις χαμηλότερες στροφές, αυξάνοντας την οικονομία καυσίμου, και παράλληλαβελτιώνει την ελκτική ισχύ κατά την επιτάχυνση από στάση.

*Υπολογισμοί της Honda για 5δίλιτρα οχήματα με ύψος 1.800 &&&&mm ή περισσότερο, και θέσεις για επτά ή οκτώ επιβάτες.

**Σύγκριση με οχήματα Honda.
Mercedes
Autotriti.gr