ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα ολλανδική εταιρεία Vencer παρουσίασε ένα νέο supercar, το οποίο θα διατίθεται σε πολύ περιορισμένη παραγωγή.

Η νέα ολλανδική εταιρεία Vencer παρουσίασε ένα νέο supercar, το οποίο θα διατίθεται σε πολύ περιορισμένη παραγωγή.

Vencer: Νέα ολλανδική εταιρεία

(25/5/2012)

Η ολλανδική εταιρεία Vencer κάνει το πρώτο της βήμα στην αυτοκινητιστική βιομηχανία, παρουσιάζοντας το Sarthe Supercar που αποτελεί και το 1ο της δημιούργημα.

Μια νέα εταιρεία στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας από την Ολλανδία, η Vencer, παρουσίασε το πρώτο της δημιούργημα με την ονομασία Sarthe, το οποίο αποτελεί ένα supercar. Ως προς την εξωτερική του σχεδίαση δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα supercars άλλων εταιρειών, ενώ το αμάξωμά του το έχει επιμεληθεί ανθρώπινο χέρι και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακόνημα. Επίσης, το αλουμινένιο πλαίσιο πατάει πάνω σε τροχούς 19 / 20 ιντσών.
Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο, εκεί έχει αναλάβει ένας V8 κινητήρας των 510 ίππων και 650 Nm ροπή να ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 σε μόλις 3,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα. Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των 6 σχέσεων μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Τέλος, η παραγωγή θα είναι πολύ περιορισμένη και δεν έχει γίνει ακόμα λόγος από την εταιρεία σχετικά με την κοστολόγησή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

JEEP
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS