Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Wendelin Wiedeking τις εποχές της δόξας του, στην Porsche.

O Wendelin Wiedeking τις εποχές της δόξας του, στην Porsche.

Εστιάτορας ο Wiedeking!

2.037 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2012)

Ο επί 16 συνεχή έτη, ισχυρός άνδρας της Porsche, Wendelin Wiedeking, συνεχίζει την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, με ιταλική κουζίνα.

Ο 60χρονος Wendelin Wiedeking, που αποχώρησε από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Porsche, το 2009, ανακοίνωσε την ίδρυση της αλυσίδας εστιατορίων ιταλικής κουζίνας Vialino, ανοίγοντας ένα ακόμα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Το πρώτο Vialino restaurant θα ανοίξει τον επόμενο μήνα στο Ludwigshafen της Γερμανίας, ενώ στα σχέδιο του Wiedeking, είναι η επέκταση της αλυσίδας στην Αυστρία και την Ελβετία.
Μετά την αποχώρησή του από την Porsche, ο Γερμανός επιχειρηματίας, ασχολήθηκε ενεργά με το real estate, αλλά και με άλλες εμπορικές δραστηριότητες, ενώ διαθέτει ένα ακόμα εστιατόριο στη γενέτειρά του, το Beckum, της Βεστφαλίας. Παρότι του πιστώνεται η άνοδος της Porsche, τη δεκαετία του 90, του χρεώνεται ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών προβλημάτων της φίρμας και της παραλίγο κατάρρευσής της, πριν από περίπου τρία χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά και εκτός της ελίτ της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
LEASING COURIER VS CITAN