Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Romain Grosjean θα παραμείνει στην ομάδα της Lotus και για δεύτερη σεζόν.

Ο Romain Grosjean θα παραμείνει στην ομάδα της Lotus και για δεύτερη σεζόν.

Επίσημα ο Grosjean στη Lotus

1.480 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2012)

Αν και ήταν αναμενόμενο, η Lotus ανακοίνωσε και επίσημα το δίδυμό της στο grid για το 2013 με τον Romain Grosjean και τον Kimi Raikkonen να παραμένουν στην ίδια ομάδα.

Η καθυστέρηση για την ανακοίνωση του Romain Grosjean είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν υποψίες για το αν τελικά ο Γάλλος πιλότος παραμείνει στην ομάδα της Lotus. Αλλά τελικά μόλις εχθές, η Lotus επιβεβαίωσε την παραμονή του και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Lotus, Eric Boullier ανέφερε πως ο Romain είναι μεγάλο ταλέντο και είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουν το συμβόλαιο μαζί του και για δεύτερη σεζόν. Συνέχισε λέγοντας ότι με τους δύο πιλότους (Grosjean και Raikkonen) μπορούν να χτίσουμε μια γερή βάση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με στοιχεία που έχουν ήδη λάβει και αξιολογήσει από το 2012. Έτσι, τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι.
Επίσης, ο Boullier δήλωσε ότι και οι δύο πιλότοι συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε από την προηγούμενη σεζόν με κάποια πόντιουμ. Συγκεκριμένα, ο Romain Grosjean ανέβηκε 3 φορές στο πόντιουμ και συγκέντρωσε 96 βαθμούς κατά τη διάρκεια του 2012, ωστόσο έχασε έναν αγώνα, αυτόν της Ιταλίας, λόγω ποινή του για το ατύχημα που προκάλεσε στο βέλγικο GP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS